Uite unde poţi schia!

Ultima actualizare:

    Pârtiile au fost luate cu asaltfoto: arhiva personală
Pârtiile au fost luate cu asaltfoto: arhiva personală

Românii care vor să petreacă weekendul la aer curat sunt aşteptaţi pe pârtie, pentru schi sau pentru o tură cu sania. Click! vă spune cum se prezintă pârtiile din cele mai cunoscute staţiuni montane.

- Poiana Braşov. „Pârtiile din masivul Postăvarul se prezintă în stare bună, inclusiv Drumul Roşu şi Sulinar“, a anunţat Primăria Brașov. Zăpada de pe pârtii a fost produsă cu instalaţii speciale.

- Predeal (Braşov). Doar Pârtia Clăbucet e funcțională, fiind folosite din plin tunurile care produc zăpadă artificială.- Buşteni (Prahova). Din acest weekend se poate schia atât pe Kalinderu I, cât și pe Kalinderu II. Stratul de zăpadă măsoară între 25 și 35 de centimetri. Zăpada naturală a fost îmbunătăţită cu ajutorul tunurilor.- Azuga (Prahova). Se schiază pe trei pârtii de la baza Sorica și Cazacu. Pârtiile au fost înzăpezite artificial.- Sinaia (Prahova). Se schiază pe cele şapte pârtii de mare altitudine din Valea Soarelui şi Valea Dorului. Stratul de zăpadă naturală de la 2.000 de metri altitudine măsoară între 30 şi 35 de centimetri.- Straja (Hunedoara) îi aşteaptă pe turişti cu un strat proaspăt de zăpadă naturală, astfel că trei dintre pârtii sunt excelente pentru schi.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net