Uite cu cine se distrează Radu Mazăre la Carnavalul din Sao Paulo - VIDEO

Ultima actualizare:
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

Primarul participă în aceste zile la Carnavalul de la Sao Paulo, cel mai mare oraş din America de Sud. Exotism, muzică, dans, femei îmbrăcate sumar, veselie, multă distracţie. Exact cum îi place lui Mazăre!

Milioane de oameni din toată lumea se distrează în aceste zile în cel mai mare oraş al Americii de Sud la Carnavalul 2010.

Printre ei se află şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, care se laudă de câteva luni că a fost invitat de prietenii de la Şcoala de Samba Vai Vai să danseze în carul alegoric, o scenă decorată cu măşti şi figurine imense pe care urcă invitaţii şcolii de samba.

Costumul pentru carnaval i-a fost pregătit în Brazilia, iar timp de două zile Mazăre a repetat paşii de dans pentru a se prezenta impecabil în faţa spectatorilor şi a juriului.


    Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

Carnavalul din Sao Paulo este aşteptat, an de an, de brazilieni, dar şi de oameni din toate colţurile lunii. În 2009, evenimentul a atras 30 de milioane de turişti, iar în acest an amploarea este similară. La eveniment ordinea este asigurată de sute de poliţişti militari şi civili, dar şi def orţe de ordine private.

„E o şmecherie şi asta în viaţa asta să dansezi la Carnavalul din Sao Paulo, care-i cel mai mare, pe carul alegoric. Eu cu Răducu şi cu fotbalistul Cafu suntem invitaţi de Vai - Vai. Defilarea durează cam o oră, o oră şi jumătate", a declarat Mazăre înainte să plece din ţară, pentru Adevărul.

simeon stalpnicul png

Dansurile încep dimineaţa

Defilarea Şcolii Vai - Vai, la care participă şi exoticul primarul constănţean, a fost programată astăzi în zori, la ora 5.45, adică 9.45 - ora României, arată site-ul oficial al Vai - Vai.

Primarul constănţean este cunoscut pentru calităţile sale de dansator şi mai ales pentru dragostea sa faţă de Brazilia. Când vremea se răceşte în România, Mazăre călătoreşte peste mări şi ţări pentru a-şi petrece vacanţele în ţara carnavalurilor, unde în această perioadă se înregistrează temperaturi de 30 de grade Celsius.

simeon stalpnicul png

Aniversare Vai-Vai

Şcoala de samba Vai-Vai, care are aproximativ 4.000 de membri, împlineşte în acest an 80 de ani. Dansatorii brazilieni au obţinut din 1971, când carnavalul a fost oficializat în sao paulo, titlul de campioni ai evenimentului de 13 ori, fiind şcoala cu cele mai multe titluri.

Prietenii lui Mazăre de la Şcoala de Samba au dansat în 2009 în staţiunea Mamaia. Pentru asta au fost răsplătiţi cu 350.000 de euro, anunţa edilul vara trecută.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net