Uite cu ce te aperi de frig iarna asta

CLIIMA20091105_0139_1.jpg

Click! îţi prezintă 15 modele de căciuli, fulare şi mănuşi
Citeste tot despre: 

E timpul să ne pregătim serios pentru iarnă! Renunţă la eşarfele subţiri căci, acum, vedetele sezonului sunt căciulile călduroase, tricotate, fularele lungi şi colorate dar şi mănuşile fără degete.

Orice magazin de îmbrăcăminte are un raion special de unde poţi alege modele dintre cele mai diverse, la preţuri pentru toate buzunarele.

Căciulile din lână, mai călduroase

Dacă ţinuta pentru care optezi e casual, asortează o căciulă şi un fular, confecţionate din mohair sau din lână. Călduroase, dar mai ales moderne, ele pot contribui la realizarea unui aspect impecabil.

Culorile la modă în această iarnă: bleu deschis, lila, verde brotăcel, vişiniu, portocaliu, bej, roz. De asemenea, se poartă combinaţiile de bej, maron, vişiniu, crem, roz şi alb.

Alegeţi fularale lungi

Anul acesta, fularul super-lung rămâne la mare căutare. E foarte uşor de accesorizat şi arată foarte bine când îl înfăşori de două ori în jurul gâtului, laşi restul să atârne.

Poţi să alegi volumul în locul lungimii. Sunt multe fulare croşetate sau pline de falduri care sunt foarte călduroase şi mai ales arată foarte bine dacă sunt colorate şi le combini cu un sacou în culori mai închisă.

Nu ţineţi mănuşile ude

Deşi mânuşile din lac sau piele lăcuită sunt la mare căutare, acestea se poartă numai seara, aşa că evitaţi să mergeţi la birou cu o astfel de pereche.

Mânuşile fără degete aduc o notă de mister ţinutei tale.

Dacă vrei o pereche de mânuşi pentru munte, reţine că ai nevoie de un model rezistent la zăpadă. Mănuşile se menţin uscate.

«Tricotajele, la mare căutare»

Alexandru Bar, stilist: "Indiferent de vârstă, fularul, mănuşile şi căciula completează ţinuta şi constituie accesorii extrem de importante şi utile. Însă numărul unu sunt tricotajele, fie că e vorba de fulare, mănuşi sau căciuli. Cu puţină inspiraţie şi cu accesoriile potrivite, îţi poţi crea cele mai originale ţinute. Mănuşi colorate, fulare lungi, şi căciuli haioase, toate completează perfect o înfăţişare deosebită".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1