Uite cele mai tari SMS-uri de Paşte. Trimite-le pe ale tale!

Citeste tot despre: 

Click.ro vă oferă, cu ocazia Paştelui, o selecţie dintre cele mai amuzante şi cele mai călduroase SMS-uri care pot fi trimise în această perioadă.

Fie că este vorba despre mesaje scrise, felicitări în format electronic sau imagini foarte amuzante cu Iepuraşul sau ouăle vopsite, vă invităm să vă delectaţi cu "oferta" noastră.Trimiteţi-ne şi voi cele mai amuzante mesaje pe care le-aţi primit anul acesta cu ocazia sărbătorilor pascale.

SMS - URI AMUZANTE DE PAŞTE:

- Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.
 
- În noaptea Învierii, când clopotele băt din suflet noi va spunem: HRISTOS A ÎNVIAT!!
 
 - Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA ÎNVIA!


 
  - Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!
 
 - M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilema! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai gradină să vin pe balcon? Aştept răspuns!
 
  - Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!
 
 - Dacă un picior de-al tău ar fi Paştele iar altul Crăciunul, pot să te vizitez între sărbători?
 
 - Urez întotdeauna  Hristos a înviat persoanelor frumoase şi inteligente. Crăciun fericit !
 
 - Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că... Hristos a înviat!TRIMITEŢI-LE ŞI PE ALE VOASTRE!


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1