Uite ce face cu banii milionarul de la Loto din Spania

Ultima actualizare:

Familia lui Cristian Valer locuieşte la etajul al doilea al unui imobil din judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un apartament modest, cu trei camere.

Şase suflete, doi adulţi şi cei patru copii, au locuit în acest apartament de cartier înainte ca fetele si băiatul cel mare, Cristi, să ia calea Spaniei. Viorica, mama proaspătului milionar, îi aşteaptă acum acasă pe toţi, să se sfătuiască în legătură cu banii.

"Cristi nu şi-a făcut încă planuri, poate punem apartamentul la punct, o să mai investească şi în casa de la ţară. Vrea să călătorim cu toţii, însă eu nu pot, mama mea este bolnavă", spune tanti Viorica, de 52 de ani.

Femeia povesteşte că lui Cristi nu i-a surâs norocul în Spania, de la început. A fost ajutat de rude să se angajeze, a lucrat la o fermă, ca şofer, apoi în construcţii.

S-a încăpăţânat să rămână printre străini şi îi dădea banii mamei de câte ori putea: "E un băiat tare bun, a venit odată acasă şi mi-a dat 3.000 de euro, iar pentru el şi-a lăsat doar banii de drum", îşi aminteşte mama milionarului.

Nici pasiunea jocurilor de noroc nu îl caracterizează pe Cristian Valer. „Mai trăgea câte-un loz rar, nici în Spania nu ştiu să fi jucat, atunci i-a venit lui norocul", spune femeia, căreia încă nu-i vine să creadă că cei 7,7 milioane de euro chiar sunt câştigaţi de Cristi.

Mama câştigătorului spune că, în urmă cu două săptămâni, Cristi şi-a cumpărat apartament în Silleda, printr-un credit.

Mai avem încă un milionar la Loterie

Duminică, la «Noroc», a câştigat un băcăuan

Premiul Noroc jucat, duminică seară, de către Loteria Română a intrat în buzunarul unui băcăuan. Norocosul număr i-a adus câştigătorului 4.096.830.38 lei, adică peste 950.000 de euro.

Pe acest bilet, jucat la agenţia 04-030 din Comăneşti, s-au bifat două variante simple la Loto 6/49 şi două la Noroc.

Valoarea tichetului a fost de 13,7 lei. Norocosul băcăuan are la dispoziţie un an pentru a-şi ridica premiul de la data extragerii, conform regulamentului Loteriei Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net