Uite ce are un cerşetor în buzunar!

Ultima actualizare:
Unul dintre locurile  în care “Pisică”  cerşeşte este  staţia de autobuz
Unul dintre locurile în care “Pisică” cerşeşte este staţia de autobuz

Dacă l-ai vedea pe străzile din Timişoara, nu ai da doi bani pe el.

Ion Rădulescu sau „Pisică", cum i se spune, susţine că poate egala un manager. Are un venit anual de 12.000 de euro.

El a fost abandonat la naştere. A crescut la orfelinat, în oraşul cărăşean Caransebeş.

De atunci cerşeşte, dar nu a furat niciodată, spune el. Dacă vara se descurcă fără probleme, iarna, „Pisică" trebuie să găsească un loc cald în care să doarmă. Pentru asta, îi „mituieşte" pe barmanii unor localuri ca să-l lase să doarmă în localurile lor.

„Într-o zi am ajuns chiar să cumpăr un televizor, o plasmă, pentru un barman. A dus-o acasă la el. Dacă nu îi făceam acest cadou, în noaptea următoare trebuia să dorm prin vagoanele părăsite din gară. Câştig destul de bine de pe urma cerşitului, în jur de 130-150 de lei pe zi, nu am furat niciodată şi nici nu am să fur vreodată, pentru că mă vede Dumnezeu şi eu sunt un băiat credincios", a mărturisit cerşetorul milionar. Barmanul confirmă povestea lui "Pisică".


    Unul dintre locurile  în care “Pisică”  cerşeşte este  staţia de autobuz
Unul dintre locurile în care “Pisică” cerşeşte este staţia de autobuz

„Venea la mine în bar să se uite la televizor, tot timpul se uita la ştiri, avea el un canal preferat. A cumpărat un televizor pentru bar, dar în semn de recunoştinţă mi l-a dat mie. El mă considera prietenul lui cel mai bun. Făcea cinste la toţi cunoscuţii şi nu suporta aurolacii si poliţiştii comunitari, în rest cu toata lumea se comporta frumos", a spus bărbatul care preferă să rămână anonim.

Cosmin Contra a «contribuit» la averea boschetarului

Cerşetorul l-a colindat, la ultimul Crăciun, şi pe fotbalistul Cosmin Contra. "Guriţă" şi mama lui i-au dat lui "Pisică" suma de 20 de lei şi mâncare.

simeon stalpnicul png

Cu banii de la colindat, "Pisică" s-a dus să se relaxeze la ştrandul termal "7 Izvoare" din Băile Herculane. El s-a întors la "locul de muncă" la scurt timp după Crăciun.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net