Uite care sunt alimentele ce te binedispun!

Citeste tot despre: 

Mulţimea de treburi pe care le ai de rezolvat acasă, stresul de la birou şi lipsa de mişcare te fac ă te simţi din ce în ce mai obosită.

Dimineaţa când te trezeşti eşti fără vlagă şi n-ai chef decât de ..încă o porţie de somn. Iată ce ar trebui să incluzi în meniul tău zilnic ca să-ţi recapeţi tonusul moral şi fizic.

Vitamina C - puseul de energie de dimineaţă

Dacă eşti fumătoare, atunci este cazul să mănânci zilnic cel puţin 3 porţii de legume şi fructe proaspete. În varza albă şi cea roşie găseşti cea mai mare cantitate de vitamina C. Kiwi şi citricele sunt alte două opţiuni pentru meniul tău zilnic. E bine să incluzi fructele în micul dejun, deoarece îţi vor da un puseu de energie pentru toată ziua.

Cromul - îţi reglează nivelul glicemiei

Alimentele bogate în crom, ca cerealele integrale şi carnea roşie îţi echilibrează nivelul de zahăr din sânge. Ce înseamnă asta? Dacă mănânci la micul dejun un bol cu cereale integrale, acestea îţi vor da senzaţia de saţietate până la masa de prânz. Prin urmare, astfel eviţi o cădere a glicemiei care antrenează după ea oboseala şi lipsa de tonus.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA LISTĂ

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1