Ucisă de "Geoană" cu 37 de lovituri de cuţiti dn cauza geloziei

Ultima actualizare:

O crimă odioasă a şocat aseară, municipiul Turnu Măgurele. Ionela Cârjaliu, o tânără de 35 de ani, care locuia singură într-o garsonieră, din centrul oraşului, chiar lângă parcul central, a fost omorâtă de iubitul ei, Daniel Pană.

Povestea de amor dintre cei doi a început în vara acestui an, mai exact în luna iunie, când bărbatul s-a întors din Spania cu foarte mulţi bani. „În urma unui accident de circulaţie, suferit în Spania, Daniel, zis «Geoană» a fost despăgubit cu suma de 100.000 de euro, cu care s-a întors în ţară. În acel moment, tânăra era despărţită în fapt de soţul ei, un anume Petrică, dar nu legal.

Femeia locuia singură într-o garsonieră, cu chirie, deci neavând obligaţii faţă de nimeni, cei doi au început o poveste de dragoste, care s-a finalizat printr-un omor", a precizat procurorul criminalist, care instrumentează cazul, Traian Nedelcuţă. De fapt, se zvoneşte că femeia nu dorea decât banii bărbatului, mai ales că nici aspectul fizic nu îl prea ajuta.

În urma accidentului din Spania. „Geoană" avea partea dreaptă a feţei şi mâna arse, iar femeia, fiind o simplă angajată a unei săli de biliard din Turnu avea mare nevoie de banii lui.

Criminalul recunoaşte fapta

Deşi nu locuiau împreună, omul obişnuia să rămână peste noapte în garsoniera tinerei, unde primea partide de amor, bineînţeles contra unor sume de bani. „Daniel începuse să îşi dea seama că femeia îl face de bani şi după ce a rămas o noapte în locuinţa ei, a doua zi au avut o discuţie mai aprinsă.

Bărbatul îşi dăduse seama că Ionela îi cheltuie banii şi pe deasupra era şi foarte gelos. Într-un gest de furie, Daniel a luat un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat mai multe lovituri iubitei sale, mai precis 37", a adăugat Traian Nedelcuţă.

După acest moment, criminalul a plecat din garsonieră, a sunat o cunoştinţă, care de obicei încasa banii de chirie ai femeii, pentru că prorietarul era plecat din ţară. „I-a spus acestuia să vină în parcul din apropierea locuinţei, să-i dea cheia, pentru că el a omorât-o pe Ionela.

Deşi în primă fază, bărbatul de la căpătul firului nu a crezut cele spuse de autor, a anunţat totuşi poliţia", a mai spus procurorul. Criminalul recunoaşte fapta comisă, ba chiar a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte modul în care a acţionat. A zis că şi-a pierdut minţile, deoarece femeia îi tocase aproape toţi banii cu care venise din străinătate.

Procurorul l-a reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor deosebit de grav, iar în cursul zilei de azi va fi propus pentru arestare preventivă. Bărbatul riscă să stea în puşcărie între 15 şi 25 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net