Ucis de propriul frate din cauza alcoolului şi a geloziei

Ultima actualizare:

Noaptea trecută un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea a fost solcitat să acorde primul ajutor într-un caz de violenţă în familie. Doctorul Dumitru Vâlcu, şeful serviciului a declarat că echipajul a constatat doar decesul unui bărbat de 40 de ani.

Noaptea trecută,Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor victimelor unei agresiuni în familie. Potrivit declaraţiei doctorului Dumitru Vâlcu, un bărbat de 40 de ani, din Satul Alba a fost găsit decedat ca urmare a unei agresiuni.

"Noi nu am făcut altceva decât să constatăm decesul persoanei agresate. Se pare că a fost o altercaţie în familie, pe fondul alcoolului consumat în exces. Poliţia locală ne-a solicitat sprijinul pe numărul unic, dar din păcate, nu am mai putut face nimic", a declarat doctorul Vâlcu.

Gelozie şi alcool

Procurorul Laura Subţirelu a declarat că cei doi fraţi au consumat alcool până târziu în noapte, prilej cu care şi-au amintit de toate datoriile şi răfuielile din familie. Motivul altercaţiei dintre cei doi a fost, spune procurorul, o femeie, pe care victima, Floribn Cheltuianu ar fi vrut să o aducă acasă.

"Disputa verbală a continuat cu violenţe. Nelu Cheltuianu nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi l-apocnit de mai multe ori în cap pe fratele său cu un par. Este clasica metodă a românilor de a omorî.

Victima a decedat la scurt timp din cauza hemoragiei cerebrale. Autorul, Nelu Cheltuianu va fi prezentat mâine la Tribunal cu propunere de arestare preventivă", a declarat Laura Subţirelu.

Alcoolul generează violenţe

Procurorii tulceni spun că în ultimele luni, majoritatea violenţelor s-au petrecut pe fondul consumului exagerat de alcool. Disputele mai vechi au fost alimentate de stările de beţie, iar de aici până al violenţe nu a fost făcut decât un pas. Dramele se consumă atât în familie, cât şi în societate. Loviturile, vătămările corporale şi alte violenţe au dat de muncă procurorilor tulceni.

"În ultimele luni am avut peste 40 de fapte cu violenţă, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre alcool şi dispute mai vechi. Mai bine de jumătate dintre acestea s-au petrecut în mediul rural. Sărăcia, lipsa de informaţie şi alcoolul generează violenţa", spune Laura Subţirelu, prim-procuror-adjunct Parchetul Tulcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net