«Ucigaşul» Rapidului studiază psihologia

Ultima actualizare:

Multe echipe au pus ochii pe el, dar Borcea este pregătit ca, din vară, să nu-i mai dea drumul nicăieri, nici măcar sub formă de împrumut.

„Prima opţiune pentru mine este să joc la Dinamo, normal. Am văzut şi eu că mă vrea Timişoara. Să vedem din vară ce-o să fac, unde mă duc", a spus jucătorul Astrei. Noul „Ganez" aparţine jumate-jumate Şcolii de Fotbal „Gică Popescu" şi clubul Dinamo.

Este student la ANEFS, acolo unde a intrat graţie performanţelor sportive.

Liviu s-a specializat la facultate în psihologie educaţională şi chiar a fost coleg de sală, la un examen, cu fostul gimnast Marius Urzică.

Interesant este că jucătorul originar din Brăila a început fotbalul ca libero, dar a fost promovat în avanposturi. Liviu le va mulţumi toată viaţa părinţilor şi în particular, şi pe terenul de fotbal, pentru că l-au dus la fotbal la vârsta de şase ani.

Fiecare gol îl dedică tatălui său, Neculai, şi mamei, Ady Kamelya. „Cei doi sunt talismanul meu", s-a confesat Liviu. Răutatea din teren a învăţat-o de la Ionel Ganea, care i-a fost coleg de cameră într-o perioadă. În viaţa particulară, Liviu e un tip liniştit. Are o prietenă şi de curând şi-a luat un Volkswagen Touareg.

A fost la un pas să ajungă la Ajax

Ca orice tânăr de perspectivă din Europa, Liviu Ganea intrase şi el, la un moment dat, în atenţia olandezilor de la Ajax Amsterdam.

A fost monitorizat de batavi, dar nu s-a mai transferat la lăncieri. În mare parte din cauza problemelor de vârstă (16 ani), pentru că Ajax ar fi trebuit să-l cumpere „la pachet" cu părinţii săi, cărora ar fi trebuit să le asigure un serviciu în Olanda „Îmi pare rău că nu s-a mai materializat, ar fi fost frumos", regretă Liviu.

Mai citeşte:

Borcea a refuzat 1 milion de euro pentru 50% din Alexe

Liviu Ganea va juca din vară la FC Timişoara

Preţul lui Liviu Ganea: 1,4 milioane de euro

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net