Twitter-ul se distrează pe seama lui Mourinho

Ultima actualizare:

De la ce a pornit însă, totul? Vineri, la conferinţa de presă oficială de dinaintea partidei contra catalanilor, de pe Santiago Bernabeu, Jose Mourinho a anunţat că nu se va prezenta la întâlnirea cu ziariştii.

Aspru criticat de aceştia, a decis până la urmă să vină la conferinţă, alegând, însă, să nu răspundă întrebărilor jurnaliştilor şi lăsând această sarcină în seama secundului său, Aitor Karanka. Acesta din urmă a fost şi cel care a explicat alegerea portughezului. "De câte ori vorbeşte Mister, i se interpretează şi i se distorsonează spusele, aşa că, pentru a nu mai avea probleme, a ales să nu vorbească astăzi. Eu voi răspunde întrebărilor dumneavoastră", a spus Karanka.

"Dumneata eşti directorul As? Nu? Eu nu vorbesc decât cu directorul ziarului"

În acel moment, însă, simţindu-se desconsideraţi de lusitan, majoritatea jurnaliştilor au părăsit sala de conferinţă, rămânând doar cei străini, iar Karanka a fost nevoit să le vorbească acestora. Imediat după meciul cu Barcelona, Mou a decis să le-o plătească jurnaliştilor cu aceeaşi monedă.

"Nu voi răspunde întrebărilor voastre, decât directorilor ziarelor la care lucraţi. Căci la fel aţi făcut şi voi. Nu aţi vrut să vorbiţi cu Karanka, deşi este secundul meu, reprezintă clubul. Aţi vrut doar cu mine, şi eu vreau doar cu şefii voştri", a spus Mou, răspunzând însă întrebărilor unor jurnalişti străini şi a unei singure publicaţii spaniole.

Citeşte aici continuarea!

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net