Tunel clandestin între Mexic şi SUA

Ultima actualizare:

    Tunelul urma să fie prelungit cu încă 144 de metri, pentru a putea atinge teritoriul american
Tunelul urma să fie prelungit cu încă 144 de metri, pentru a putea atinge teritoriul american

Trupele armatei mexicane au descoperit un tunel în lungime de 122 de metri, care era destinat trecerii graniţei cu Statele Unite ale Americii, transmite, luni, Associated Press.

Generalul Alberto Duarte Mujica a precizat că soldaţii au găsit tunelul, construit pe jumătate, sub o clădire cu trei etaje din oraşul de graniţă Tijuana.

Reprezentanţii departamentului au afirmat că, duminică, soldaţii au efectuat un raid într-un depozit unde era ţinut echipamentul folosit la construirea tunelului, găsind totodată la faţa locului şi 125 de kilograme de marihuana. În urma raidului, trupele mexicane au reţinut şapte bărbaţi şi două femei.

Având structură din lemn şi o înălţime de 1,85 metri, tunelul urma să fie prelungit cu încă 144 de metri, pentru a putea atinge teritoriul american. De asemenea, construcţia subterană era dotată cu lumină electrică şi sistem de ventilare.

Traficanţii de droguri şi imigranţii ilegali folosesc frecvent astfel de tunele pentru a pătrunde în spaţiul nord-american.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net