Tu poţi să faci sex în fiecare zi?

Ultima actualizare:

Ziua 1. Am făcut sex pentru prima oară în timpul săptămânii. De obicei făceam doar la sfârşit de săptămână. Colin a fost rapid şi ciudat.

Ziua 2. Ajung acasă mai târziu ca de obicei. Găsesc masa pregătită cu lumânări şi trandafiri. Mănânc şi apoi ne dezlănţuim. Colin e incredibil!

Ziua 3. Colin a gătit din nou. Nu mă lasă să spăl vasele şi mă trimite să fac baie. Vine peste mine în cadă şi... Doamne ce bine a fost!

Ziua 4. Am venit acasă cu taxiul. Nu mai aveam nici un ban, că eram cu o zi înainte de leafă. Iar găsesc masa pregătită. Mă simt vinovată şi stau cu ochii în pământ. Colin mă saltă pe masă şi... îmi primesc iar cadoul.

Ziua 5. Am ajuns acasă nervoasă şi pusă pe ceartă. Colin a încercat ceva, dar nu l-am lăsat. Am dormit îmbrăţişaţi ca pe vremuri. Nu am făcut sex. Voiam să recuperăm a doua zi.

Ziua 6. Este duminică. De obicei lenevim şi ne plimbăm în oraş. Ne întoarcem, eu beau nişte şampanie şi Colin bea bere. Ne înmuiem tare de tot şi ne ducem în pat. A fost iar bine!

Ziua 7. Încep să mă întreb dacă treaba asta cu sexul nu a fost o idee proastă. Colin nu face decât să dea din fund şi îşi face datoria. Nu mai e pasiunea de altădată.

Ziua 8. Colin m-a anunţat că azi trebuie să o facem de două ori pentru că am ratat o zi. Ne ajutăm cu două pahare de vin roşu şi ne punem pe treabă. Înainte şi după masă.

Ziua 9. Colin vrea iar de două ori. Nesătulul! Ce-i pasă lui că eu trebuie să mă trezesc mâine cu noaptea în cap şi să merg la servici. O dată şi gata! Un pupic şi la culcare.

Ziua 10. Mă sună sor-mea să mi le aducă pe cap pe nepoate. Îi explic de proiectul nostru şi că suntem gălăgioşi. Vin fetele şi Colin propune să ne antrenăm să o facem în tăcere Zis şi făcut.

Ziua 11. Fetele vin cu multe filme la ele. La 11 noaptea ajung să mă milogesc de ele să se culce. Nu vor. Mă duc în dormitor supărată şi sar pe Colin. O facem stresaţi.

Ziua 12. Ole! Am pierdut patru kilograme. Cu fetele astea în casă e foarte greu să faci sex. Suntem nişte eroi că o putem face.

Ziua 13. Am ajuns să ne ascundem prin cămară şi bucătărie să ne ducem la bun sfârşit planul. Fetele soră-mii ne-au împresurat.

Ziua 14. Le povestesc fetelor de la serviciu de proiectul meu. În seara aceea m-am dezlănţuit până la capăt cu Colin. Ciudat, el nu a slăbit.

Ziua 15. Am lucrat până noaptea târziu. Când am ajuns acasă, Colin mirosea a bere. Fusese iar cu băieţii. Nu a vrut nici în ruptul capului să audă de sex.

Ziua 16. Îl simt plictisit pe Colin. Avem musafiri şi îl las în boii lui. Îl mângâi pe furiş şi simt că încep să îi trezesc interesul. Stop! Azi nu facem nimic.

Ziua 17. Am vorbit prea devreme. M-am plicitisit de Colin. Mă enervează şi mi se pare libidinos. Nu vreau să mai fac dragoste cu el. Mă păcăleşte însă şi iar facem sex.

Ziua 18. Ura! Am răcit şi am febră. Îl întreb dacă vrea să o facem. Preferă să nu şi doarme în sufragerie.

Ziua 19. Mă simt rău şi stau în pat. Îmi face supă şi îmi schimbă compresele. Iar facem sex.

Ziua 20. Azi o facem normal. Colin mă curtează şi apoi ne dezlănţuim în dormitor. A fost foarte bine. Am uitat şi de răceală şi de gripă.

Ziua 21. Azi încercăm ceva nou: o facem pe internet şi prin SMS-uri. A fost incredibil. Eu la servici, iar Colin pe şantier.

Ziua 22. Îmi cad chiloţii. Descopăr că am slăbit cinci kilograme. De bucurie, îi îndeplinesc o fantezie sexuală lui Colin.

Ziua 23. Colin a ieşit în oraş la băute cu băieţii. S-a întors bine dispus şi abia aştepta să o facem. Ce bine e atunci când bărbatul e puţin ciupit!

Ziua 24. Se simte vinovat de dimineaţă. Vrea să o facem iar. Crede că nu mi-a plăcut aseară că era băut. Din contră.

Ziua 25. Aoleo! Vine mama la noi. Nu îi spunem de proiectul nostru, dar ne vedem mai departe de treabă.

Ziua 26. Nu m-am ras pe picioare. Cred că o să mă taxeze Colin. Nici nu observă, pentru că adoarme înainte să ne punem pe treabă. Ce bine!

Ziua 27. Trebuie să mai rezistăm puţin. Hai Colin, ştiu că poţi. Mă uit la soţul meu şi văd disperarea atunci când ne punem pe sex.

Ziua 28. Concluzii: am făcut sex de 25 de ori în 28 de zile. Ce bine că ne-am ales o lună scurtă. Colin a scăpat şi răsuflă uşurat. Eu mă simt împlinită şi am slăbit. Viaţa noastră de cuplu e perfectă. Suntem prieteni.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net