Tu cât de des îţi speli maşina?

Ultima actualizare:

Odată aveau cele mai vii culori, acum toate sunt negre. Nu pentru că proprietarii lor le-au schimbat culoarea, ci pentru că nu au mai fost spălate demult.

Click! a mers la trei spălătorii din Capitală, unde a găsit cele mai murdare autoturisme. Chiar dacă două dintre ele erau negre din fabrică, mizeria se putea zări de la o poştă.

Farurile, dar şi plăcuţele de înmatriculare, erau „îngropate" în noroi. Am stat de vorbă cu proprietarii lor şi am aflat la cât timp le şamponează, dar şi cât îşi permit să cheltuiască pentru „toaleta" lor. Tu cât de des îţi speli maşina?

«Adesea îmi spăl maşina în curte»

Lui Mohamed Reza, 40 de ani, îi plac maşinile murdare. Pe a lui o spală o dată la câteva săptămâni, însă, la spălătorie o duce doar din şase în şase luni.

„Prefer să o curăţ singur în curte decât să dau bani", spune bărbatul, în timp ce se apropie de spălătoria Kimicar din Pipera. Aici, exteriorul costă 15 lei, la fel şi curăţarea banchetelor.

«Urăsc praful de un deget din bord»

Constantin Stelea, 34 de ani, încearcă să-şi păstreze maşina cât mai curată. Tocmai de aceea o bagă la spălat de două ori pe săptămână. Pentru asta, el scoate din buzunar în jur de 120 de lei pe lună. Dacă dă şi cu aspiratorul, suma poate ajunge şi la 150 de lei. Exteriorul costă, la splătoria din Petricani, 15 lei, la fel şi interiorul.

«Dau 100 de lei pe lună ca s-o întreţin»

Marian Călinoiu, 39 de ani, vine cu maşina la spălătorie o dată pe săptămână. Într-o lună, el ajunge să cheltuiască în jur de 100 de lei. Pentru că nu are timp de pierdut, Marian preferă să-şi spele autoturismul la "Tunel", în Aurel Vlaicu. E gata în zece minute şi plăteşte 24 de lei pentru exterior, plus aspiarea preşurilor şi a banchetelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net