A trimis o poză cu fiica ei goală unei reţele de pedofili

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O femeie din Marea Britanie, Vanessa George (foto jos), a trimis  o fotografie cu propria fiică goală unei reţele de pedofili care activa pe internet, informează News of the World. Minora, Pearl, în vârstă de 15 ani, a fost fotografiată de mama ei cu telefonul mobil în luna mai a anului trecut, în timp ce ieşea din baie pentru a lua un prosop din dormitor.

Vanessa a scris chiar şi o "legendă", pe marginea ilustraţiei , în care îşi prezenta fanteziile legate de adolescentă. Poliţiştii au găsit imaginea în computerul Vanessei , alături de fotografii ale abuzurilor săvârşite asupra copiilor de la creşa la care aceasta lucra.

"Vreau ca toată lumea să ştie că o urăsc şi o dispreţuiesc profund. O mamă ar trebui să fie alături de fiica sa, nu să o trădeze. Ceea ce a făcut acelor bieţi copii pe care îi avea în grijă a fost rău, ceea ce mi-a făcut mie, propria ei fiică, este absolut îngrozitor", a spus Pearl.

A abuzat de copiii pe care îi îngrijea

Cazul britanicei, în vârstă de 39 de ani, a Îngrozit întreaga lume în urmă cu două luni. Vanessa George, mamă a două adolescente, a fost acuzată de pedofilie, împreună cu alţi doi complici.

Aceştia au molestat sexual micuţii pe care Vanessa îi avea în grijă la creşă şi fotografiau aceste acte cu aparatul încorporat în telefonul ei mobil. Imaginile şi detaliile, spun anchetatorii  sunt dezgustătoare şi imposibil de descris.

Poliţia afirmă că Vanessa George şi cei doi complici au abuzat 30 de copii, dar este posibil ca numărul victimelor să fie mult mai mare, deoarece, în fotografiile descoperite nu li se văd chipurile, identificarea lor fiind imposibilă.

Citeşte şiCopil de nouă luni, vândut pentru a fi exploatat sexualPapa Benedict al XVI-lea, enervat de preoţii pedofili din IrlandaCoincidenţă: Doi pedofili arestaţi în acelaşi oraşPedofilii din Polonia vor fi castraţi chimic

Pentru a îşi ascunde cât mai bine faptele, pedofilii preferau micuţii care încă nu puteau vorbi. Autorităţile au scos la iveală şi imagini de o perversitate inimaginabilă înfăţişându-i pe cei doi agresori.

Vanessa şi-a recunoscut vinovăţia în faţa instanţei.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net