Tricouri cu numele lui Săpunaru şi Hulk la meciul Porto - Braga

Ultima actualizare:

    Săpunaru va mai aştepta până să revină pe teren
Săpunaru va mai aştepta până să revină pe teren

Colegii lui Cristi de la FC Porto au purtat, la şedinţa de încălzire pentru meciul cu Sporting Braga, tricouri pe care erau scrise numele şi numărul lui Săpunaru şi Hulk. Cei doi sunt suspendaţi în urma incidentelor de la meciul cu Benfica.

Campionii en-titre au ieşit pe teren având deasupra echipamentului de joc tricouri albe pe care erau scrise numele Săpunaru şi Hulk, dar şi numerele acestora, 21 respectiv 12.

simeon stalpnicul png

Coechipierii celor doi au dorit să-şi arate sprijinul faţă de colegii lor suspendaţi, după ce sâmbătă, într-un comunicat, au făcut acelaşi lucru, punând accent pe unitatea grupului.

FC Porto a avut o seară magică, învingând Sporting Braga cu scorul de 5-1.

Cristian Săpunaru, care a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la Rapid, a fost suspendat şase luni de Comisia de Disciplină a Ligii Portugheze de Fotbal, iar atacantul brazilian Hulk a fost suspendat patru luni.

Având în vedere că Hulk şi Săpunaru erau deja suspendaţi provizoriu din data de 22 decembrie, cei doi jucători şi-au ispăşit deja două luni din sancţiune. În cazul în care sancţiunea rămâne în vigoare şi după apelul clubului FC Porto, Săpunaru nu va putea reveni pe teren mai devreme de 22 iunie.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net