Trică i-a spart limuzina lui Mititelu cu tacul de biliard

Citeste tot despre: 

Şoc şi groază în cantonamentul Universităţii Craiova! Adrian Mititelu şi Eugen Trică au fost vineri seară protagoniştii unui scandal de proporţii, în urma căruia limuzina patronului din Bănie a rămas în totalitate fără geamuri.

Circul a început când Mititelu şi-a făcut apariţia în mijlocul jucătorilor pentru a le confisca telefoanele mobile până după meciul de mâine cu CFR Cluj. Trică s-a opus dorinţei boss-ului său, iar lucrurile au degenerat rapid.

Sursele "Click!" povestesc: "Eugen a simţit că-i are de partea lui pe majoritatea jucătorilor şi nu a putut accepta vorbele patronului. Era încordat tot şi i se umflaseră venele în gât. Era acolo o masă de biliard, a pus mâna pe un tac, ne gândeam că vrea să-l lovească pe Mititelu! A ieşit însă afară şi s-a urcat pe capota limuzinei lui. A lovit cu tacul în ea până i-a spart toate geamurile".

Poliţia din Bănie a confirmat incidentul de la cantonamentul Universităţii. Mititelu ezită însă să spună cum s-au petrecut exact lucrurile: "Trică doar mi-a spart parbrizul. Nu mai e la echipă. Se vede ce benefică a fost aducerea lui".

Fostul antrenor interimar al Ştiinţei a declarat: "Nu m-a acuzat nimeni de blat. Oricum, doi antrenori nu pot fi călcaţi în picioare la Craiova, Piţurcă şi Balaci, plus unul în devenire, Eugen Trică".

Craiova a doborât un record greu de egalat! În doar o săptămână, echipa a ajuns pe mâinile a trei antrenori. Pe 1 mai, "principal" era Mark Wotte, pe 5 mai, Eugen Trică, iar de pe 7 mai şeful vestiarului este "secundul" George Biţă, care va şi conduce echipa la meciul de mâine cu CFR Cluj.

Discuţia care a generat scandalul

Cu ajutorul unor martori oculari, Click! a reuşit să reproducă discuţiile care au stârnit furia lui Trică.

Adrian Mititelu: Vreau să predaţi toţi telefoanele până după meciul cu CFR. Nu vreau să vă contacteze nimeni, nu vreau să existe suspiciuni de blat...

Eugen Trică: Nu sunt de acord... Nu se poate întâmpla nimic necurat...

Adrian Mititelu: Înseamnă că eşti blat cu CFR şi aştepţi să te contacteze prietenii tăi de la Cluj, că tot ai jucat acolo...

Eugen Trică: Eşti nebun, nu pot face aşa ceva! Eu am preluat echipa ca să o salvez, nu să o retrogradez. Crezi că mi-ar conveni să se spună lumea că am retrogradat Craiova?!

Adrian Mititelu: Lasă, bă, toată lumea să predea toate telefoanele...

Valerică Găman, jucător: Haideţi, nea Adi, nu suntem la puşcărie...

Valentin Iliev, jucător: Domnul Mititelu, soţia mea este în Bulgaria şi e disperată, unul dintre copiii noştri e bolnav...

Mititelu către Trică: Ieşi din vestiar, vreau să vorbesc cu jucătorii!

Eugen Trică: Eu sunt antrenorul, eu vorbesc cu jucătorii!

Adrian Mititelu: Eu sunt patronul, eu comand la echipa asta! Pleacă din faţa mea!

«Suntem obligaţi să batem Craiova»

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, s-a arătat dezinteresat de scandalul de la Craiova. «Este important să câştigăm şi să obţinem cele trei puncte, nu că este scandal acolo între Trică şi Mititelu, nu mă interesează acest lucru», a declarat Mandorlini.

Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj se va disputa pe stadionul "Municipal" din Severin, luni, de la ora 16.00.

Mai citeşte:

Trică: "Doar Piţurcă sau Balaci pot conduce Craiova. Şi Trică..."

Trică a distrus maşina lui Mititelu şi s-ar putea alege cu dosar penal

Trică şi-a nenorocit limuzina BMW


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1