Trică a distrus maşina lui Mititelu şi s-ar putea alege cu dosar penal

Ultima actualizare:

Ora 22.30 Antrenorul interimar al Ştiinţei, Eugen Trică, se află în drum spre Bucureşti, unde va sta alături de soţia sa, Lorena Balaci, în apartamentul pe care îl deţin. În schimb, jucătorii au plecat la Severin pentru a nu exista suspiciuni că ar putea fi contactaţi de oficialii de la CFR Cluj.

Ora 22.00 Eugen Trică a dezvăluit unor apropiaţi un aspect al nemulţumirilor sale. Pentru a-i motiva pe fotbalişti să învingă CFR-ul, Trică i-ar fi propus lui Mititelu să acorde o primă la victorie, însă acesta din urmă a refuzat. Pentru a înlătura orice suspiciune, Adrian Mititelu a vrut să confişte telefoanele tuturor celor din club, dar Trică nu a fost de acord.

Ora 21.40 Purtătorul de cuvântul al IPJ Dolj, Amelia Căprărin a confirmat existenţa unei reclamaţii: „Într-adevăr, există o plângere a domnului Adrian Mititelu pentru distrugere. Se vor efectua cercetări şi se va întocmi dosarul penal dacă va fi nevoie". Se pare că Eugen Trică i-ar fi spart parbrizul maşinii lui Adrian Mititelu, lovind cu piciorul.

Cearta ar fi pornit de la nemulţumirile lui Trică, fostul mijlocaş acuzându-l pe Mititelu că îşi bate joc de el şi că nu îl lasă să se ocupe de echipă. Mai mult, Eugen Trică a susţinut varianta că Universitatea va retrograda indiferent de locul ocupat în clasament din cauza faptului că nu ar primi licenţa pentru sezonul viitor.

Pe de altă parte, se pare că Mititelu i-ar fi reproşat ceva lui Cosmin Gângioveanu, iar Trică l-a apărat pe jucător.

Altfel, niciun component al Ştiinţei nu a putut fi contactat, având telefoanele închise.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net