Tren rapid deraiat în judeţul Galaţi

Ultima actualizare:

Subsecretarul de stat Constantin Axinia, din Ministerul Transporturilor, a spus că incidentul nu este unul extrem de grav, el producându-se pe o linie principală în zona localităţii Berheci, lângă Tecuci, pe raza regionalei CFR Iaşi.

"La ora actuală ştim că trenul a ieşit de pe linie. Un macaz nu a funcţionat cum trebuia. Nu sunt răniţi grav, din câte ştim până acum", a declarat prefectul judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan, potrivit Realitatea TV.

"Vagonul a sărit de pe şine la o frânare. Nu ştim care sunt cauzele acestui accident. Din informaţiile pe care le am nu sunt persoane rănite. Circulaţia feroviară va reveni spre normal peste câteva ore", a precizat şi Răzvan Stoica, director CFR Călători.

Călătorii vor fi transportaţi până la destinaţie cu autobuzele.

Potrivit unui martor ocular, vagonul ar fi deraiat după ce mecanicul a frânat pentru a evita impactul cu un alt tren care venea din faţă.

A deraiat când mergea înapoi

"Trenul rapid 661 Bucureşti-Iaşi a depăşit un semnal şi, la o manevră de dat înapoi, a deraiat al treilea vagon. Practic, unul dintre cele două boghiuri a căzut de pe şină", a declarat, pentru NewsIn, directorul regionalei feroviare ieşene de infrastructură, Sorin Flutur.

Conform aceleiaşi surse, în vagonul care a sărit de pe şine - al treilea al garniturii- se aflau călători, însă niciunul dintre aceştia nu a fost rănit. Sorin Flutur nu a putut preciza ce se va întâmpla cu pasagerii până la repunerea pe şine a vagonului deraiat, spunând că ei sunt responsabilitatea companiei CFR Călători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net