Trei crime sângeroase în urma meciurilor de la Cupa Mondială

Ultima actualizare:

Un italian a fost omorât şi altul a fost rănit foare grav de un german, după ce între cei trei a avut loc o discuţie contradictorie pe tema rezultatelor celor două echipe de fotbal de la Cupa Mondială. Potrivit Antena 3, incidentul s-a petrecut luni, în cursul dimineţii, într-un bar din centrul oraşului Hanovra. 

Agresorul, în vârstă de 42 de ani, s-a certat cu cei doi italieni şi apoi a revenit în bar înarmat cu un pistol. Unul dintre cei doi italieni a decedat după ce a fot împuşcat iar celălalt se află în spital în stare critică. Poliţia a pornit pe urmele ucigaşului care nu a fost găsit deocamdată. Cu toate acestea, arma crimei, un pistol de nouă milimetri, a fost descoperit lângă barul din Hanovra unde a avut loc omorul.

Pe de altă parte, în Africa de Sud, un adolescent în vârstă de 14 ani a fost împuşcat în cap din cauză că sufla prea tare într-o vuvuzelă. Atacatorul i-a tras două gloanţe în cap şi unul în braţ.

"Fiul meu iubea fotbalul. Întotdeauna sufla în vuvuzelă, chiar dacă echipa lui câştiga sau nu. Vecinului meu nu-i plăceau vuvuzelele şi sunetul pe care acestea îl scoteau şi cred că ăsta a fost motivul pentru mi-a ucis fiul" a declarat mama decedatului, potrivit sursei citate.

"Suspectul ne-a spus că atunci când a văzut victima a crezut că este un tâlhar şi a tras în el" a declarat un oficial al poliţiei.

A treia crimă a avut loc chiar în timpul meciului dintre SUA şi Ghana, în Statele Unite ale Americii. Acolo, un bărbat în vârstă de 27 de ani şi-a ucis fiica vitregă, în vârstă de doar doi ani, din cauză că aceasta plângea în timpul meciului şi îi distrăgea atenţia de la meci. Bărbatul a declarat că a lovită pe micuţă cu pumnul, lucur care i-a provocat acesteia decesul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net