Trei ardelence şi cinci muntence în finala Click! Model 2009

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

STOP VOT! Favorita publicului este Luiza, Miss Decembrie, cu 538 de voturi. In aceasta seara va avea loc Gala Click! Model 2009, la finalul careia vom afla care frumoasa va  pleca in Caraibe.Cami este cititoarea care a castigat o invitatie la Gala Click Model 2009 care va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, in Club Twice din Bucuresti. La intrare o asteapta invitatia! (persoana de contact: Bogdan Nicolai) Cami este singura care a lasat un comentariu in care a intuit care va fi ordinea pe podium dupa votul publicului.

A început nebunia! Cele mai frumoase opt românce intră în ultima etapă a competiţiei: Finala Miss Click! Model 2009. Trei ardelenece şi cinci muntence îşi dispută titlul râvnit de 1.148 de participante la cel mai mare concurs de frumuseţe din România.

Ana Maria Molea, din Muntenia, Celia Clinciu, din Ardeal, Bianca Goga, din Ardeal, Roxana Ionescu, din Muntenia, Ionela Popescu, Muntenia, Alexandra Runcan, Ardeal, Roxana Rusu, Muntenia şi Luiza Moţoc, Muntenia, sunt frumoasele care se bat pentru coroana de Miss.

Votul tău poate face diferenţa în cadrul singurului concurs regional de frumuseţe on-line. Tu hotărăşti, cine este cea mai frumoasă româncă.

Voturile on-line stabilesc ierarhia preliminară a competiţiei (pondere 50%). Participantele vor avea de trecut apoi trei probe în cadrul Galei Click Model 2009, care are loc joi, începând cu ora 20.00, în clubul Twice, din capitală.

Frumoasele vor primi note din partea unui juriul alcătuit din: Gheorghe Gheorghiu, Adi Filote, Alex Ban, Cristina Herea, Florin Şuler şi Bogdan Nicolai.

Se va face media dintre punctajul înregistrat în cadrul consursului on-line (50%) şi notele juriului (50%). Numai una dintre cele opt va pleca împreună cu iubitul în Caraibe şi va intra în posesia premiului de 3.000 de euro. Parteneri în cadrul evenimentului sunt Hotel Caro, clubul Twice, www.4love.ro.

Click aici şi votează cine merită să ajungă în Caraibe!

Iată care sunt finalistele:

BiancaMiss MaiArdeal

Bianca Goga are 20 de ani şi s-a născut în Cluj Napoca. Bianca este un Săgetător ambiţios şi senzual. Echipa ei favorită este CFR Cluj şi ne-a dezvăluit că anul trecut celebrul fotbalist Michael Ballack i-a făcut avansuri. Bianca a participat la concursul Miss Univers şi speră să se afirme în modelling. Visul ei este să ajungă moderator de televiziune. Te-a convins? Voteaz-o!

Celia Miss IunieArdeal

Celia Clinciu are 20 de ani şi s-a născut în Cluj Napoca. Este manechin în cadrul agenţiei de fotomodele Transilvania Fashion şi visează ca într-o bună zi să devină manager. Nu continuă să spere şi vrea ca într-o bună zi să păşească pe urmele fostei ei colege din agenţie, Monica Columbeanu. Celia este o fire romantică, sensibilă şi recunoaşte că are un suflet poetic. Dacă te-a convins, voteaz-o!

RoxanaMiss IulieMuntenia

Roxana Ionescu are 20 de ani şi este accounter la o agenţie de publicitate. Roxana este născută sub semnul Fecioarei. Este ambiţioasă, sensibilă şi pragmatică totodată. Visul ei este să se lanseze în televiziune. A cochetat cu gândul de a poza în Playboy, însă a amânat momentul pentru că nu îi plac scurtăturile prin viaţă. Roxana este pasională şi plnă de imaginaţie. Dacă te-a convins, voteaz-o!

AlexandraMiss AugustArdeal

Alexandra Runcan are 20 de ani şi s-a născut în Dej. Alexandra a intrat în concursul Click! Model 2009 în timpul vacanţei ei de la Costineşti. Simpatică şi drăgălaşă, Alexandra nu ratează nici un prilej de a se face remarcată. Este născută sub semnul Vărsătorului şi de aceea îi place la nebunie să petreacă până în zori de zi. Dacă te-a convins, nu ezita să îi acorzi votul tău!

RoxanaMiss SeptembrieMuntenia

Roxana Andreea Rusu are 21 de ani şi s-a născut în Bucureşti. Este model în cadrul agenţiei Angels Events şi este îndrăgostită de lenjeria intimă marca 4love. Roxana este plină de viaţă, glumeaţă, energică şi o dansatoare desăvârşită. Nu spune „nu" niciunei provocări şi nu se lasă până nu realizează ce îşi pune în cap. Este un Capricorn încăpăţânat şi sexy. Te-a convins? Voteaz-o!

Ana MariaMiss OctombrieMuntenia

Ana-Maria Molea are 23 de ani şi este consultant Financiar. Ana-Maria este studentă la Drept şi visează o carieră în televiziune. S-a născut în zodia Peşti. Ana Maria este o fire romantică, energică şi plină de senzualitate. Susţine că este o fiară plină de imaginaţie în pat atunci când iubeşte. Nu ratează nici un prilej de a se face remarcată şi crede că prin forţe propri poate reuşi. Dacă te-a convins, voteaz-o!

IonelaMiss NoiembrieMuntenia

Ionela Popescu are 23 de ani şi s-a născut în Râmnicu Vâlcea. Este studentă şi visează să devină actriţă. În cazul în care ar fi provocată să sărute o femeie în film, Ione ar fi mai mult decât bucuroasă pentru că... asta e fantezia ei. Ione este născută sub semnul Gemenilor şi recunoaşte că este o fire sensibilă şi romantică. Recunoaşte că are o latură sălbatică în pat şi că nu îşi cenzurează nici o plăcere. Voteaz-o!

Luiza Miss DecembrieMuntenia

Luiza Moţoc are 26 de ani şi s-a născut în Ploieşti. Lulu e director de vânzări la firma mamei ei şi adoră să pozeze sexy. Este un Capricorn ambiţios şi perseverent şi speră ca într-o bună zi să se afirme în televiziune cu propria ei emisiune. Luiza este o fire romantică, energică şi plină viaţă. Vrea să ajungă în Caraibe unde promite că va realiza pictoriale incendiare. Merită să o votezi!

Vrei sa participi la Gala Click! Model 2009 de joi seara? Lasa mai jos un comentariu cu propunerea ta pentru podium. Cel mai norocos votant care a ghicit primele 3 locuri din clasamentul on-line, va primi o invitatie. Fericitul va fi anuntat pe site, la SUPERTARE!, joi intre orele 16.30 si 17.00.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net