Tratament miraculos: masaj cu placentă de cal!

Ultima actualizare:

Şifonat destul de serios de Giorgio Chiellini în amicalul de lux Italia - Olanda, Robin Van Persie, atacantul lui Arsenal, era aşteptat să revină de-abia peste două luni.

Suspect de o ruptură de ligamente la gleznă şi presat de ritmul nebun din Premier League, unde este golgheter la zi al echipei londoneze, "tunarul" a găsit se pare o soluţie mai rapidă. La recomandarea unui coleg din naţionala "lalelelor", Orlando Engelaar de la PSV Eindhoven, Van Persie a zburat marţi cu destinaţia Belgrad pentru a se supune unui tratament inedit: masajul cu placentă de cal.

Engelaar ştia de acest remediu "naturist" de la colegul său de echipă sârb, Danko Lazovici, care s-a recuperat într-o săptămână când trebuia să stea pe bară cinci. Conform ziarului Daily Mail, leacul sârbesc minune nu reprezintă nici un mister pentru cluburile din Anglia.

Manchester City şi-a trimis mai mulţi jucători la recuperare în Serbia, înaintea olandezului, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany şi Nigel de Jong trecând prin mâinile doctorei Mariana Kovacevici. Albert Riera, Glen Johnson, Fabio Aurelio şi Yossi Benayoun de la Liverpool erau aşteptaţi şi ei marţi, o dată cu Van Persie, să fie trataţi după ce au suferit accidentări la coapsă la începutul lunii.

De altfel, tratamentul este considerat eficient în cazul afecţiunilor tendoanelor şi muşchilor, dar sârboaica insistă că poate vindeca şi accidentări ca cea suferită de Robin Van Persie.

Secretul tratamentului este bine păstrat de Kovacevici, de altfel o persoană care preţuieşte discreţîa şi intimitatea familiei sale, dar are la bază trei elemente: masaj, "lichidul" şi factorul psihologic. Placenta proaspătă este bogată în celule stem, care se pot transforma în mai multe tipuri de ţesut, nervos, muscular şi osos.

Cine este doctoriţa minune?

Contrar bănuielilor, Mariana Kovacevici e fizioterapeut cu acte în regulă. Deşi tratează jucătorii în propria locuinţă, din cauza cererii ridicate din ultima vreme, aceasta a apelat la serviciile unei firme de management care să-i conducă afacerea.

A colaborat cu mai multe cluburi, având chiar o ofertă de la Manchester City, care şi-o dorea în staff-ul medical. Avantajul acestui tratament e dat de perioada mult mai rapidă de recuperare şi de dimnuarea riscului unei recidive. Deşi extrem de căutată de sportivii cu probleme medicale, sârboaica nu-şi doreşte o imagine publică. Motivul e de înţeles.

image

Se pare că ea lucrează în afara legii şi nu şi-a înregistrat afacerea. Drept urmare, zilele trecute oficiali ai ministerului sănătăţii au încercat să discute cu Mariana Kovacevici dar aceasta nu a fost de găsit. fiind descrisă ca semănând cu Morticia Adams, din filmul „Familia Adams". Metodele ei nu sunt recunoscute de medicii cu acte în regulă iar soţul său deţine o agenţie de pariuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net