«Trag sare de baie, că-i mai slabă decât heroina»

Citeste tot despre: 

Sarea de baie "Special Gold", despre care Click! a avertizat, în ediţia de luni, că are în compoziţie o substanţă foarte periculoasă, se pare că a făcut deja victime în România. E vorba de cinci tineri, consumatori de heroină, care au prizat şi şi-au injectat "Special Gold".

"Îmi injectez heroină de nouă luni. De "Special Gold" am aflat de la un prieten, şi el consumator. De vreo lună, mi-am cumpărat şi eu ca să trag, pentru că nu-mi dă acelaşi "rău" ca heroina şi mă face să mă simt bine, plin de energie", ne-a mărturisit Mihai, de 23 de ani, deşi cinci tineri bucureşteni, cu vârste între 25 şi 30 de ani, pacienţi ai

Alianţei pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomanilor (ALIAT), au murit, în ultimele două săptămâni, după ce au consumat "Special Gold".

"Din cei o sută de asistaţi, consumatori de heroină, pe care îi avem la centru, 98 prizează sau îşi injectează această sare de baie, care conţine mephedrone, un derivat al efedrinei. Substanţa are efecte devastatoare asupra organismului, dând o dependenţă psihică foarte puternică. Consumatorii au halucinaţii, văd gândaci pe sub piele, motiv pentru care se scarpină până îşi fac răni", ne-a declarat directorul administrativ al ALIAT, Viorel Roman.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1