Trag de el ca să facem dragoste!

Ultima actualizare:

"Mă numesc G., sunt căsătorită de doi ani şi am o relaţie cu soţul meu de cinci ani, în total. Între noi e o diferenţă de 10 ani, eu am 24, iar el 34. Între noi, lucrurile s-au întâmplat poate mult mai repede decât ne-am fi aşteptat.

După o jumătate de an de relaţie am rămas gravidă şi de atunci s-au schimbat lucrurile la capitolul sex. El nu a mai vrut să facem dragoste. Nici la 2-3 luni după ce am născut nu s-a schimbat problema. Trăgeam de el să facem dragoste şi făceam doar când era el băut. Vorbesc la trecut pentru că acum aşteptăm al doilea copil...

Am încercat toate trucurile, de la costumaţii la picături-minune şi tot degeaba. Chiar umblu sexy prin casă... În momentul de faţă n-am mai făcut sex de trei luni şi stau să mă gândesc: oare un bărbat poate să stea atâta timp fără asta? Oare nu mă iubeşte? Cert e că eu mă simt foarte aiurea şi, de câte ori am vorbit cu el, se enervează şi spune că nu e «maşină de f...t»."

Draga mea, răspunsul meu poate fi dur, dar ştiu că ai nevoie să-ţi spună asta cineva. Este posibil ca iubitul tău să aibă pe altcineva! Te-ai gândit la această variantă? Îmi pot imagina că e greu doar să pronunţi aceste cuvinte şi în glumă, dar viaţa ne demonstrează de multe ori că nimic nu este imposibil. Sfatul meu pentru tine este ca, mai înainte de orice, să identifici cauza pentru care el se comportă aşa.

Abia după ce ai detectat motivul, poţi trata efectul. Mă întrebi pe mine dacă el te mai iubeşte? Ar fi bine să ajungi tu la răspuns.

Dar nu îl întreba direct pe el. Îţi va răspunde da şi tu îl vei crede. Însă el poate minţi, doar ca să nu se complice cu alte discuţii. Nu zic că nu te mai iubeşte, însă poate trece printr-o perioadă de regăsire sau poate îi atrage altcineva atenţia.

Sau, poate, nu mai este atras de tine. Chiar dacă sunteţi căsătoriţi, chiar dacă i-ai făcut doi copii, chiar dacă te apreciază ca mamă, ca gospodină, ar trebui să îi dai motive să te aprecieze şi ca femeie? Spune sincer, o faci? Şi, în încheiere, încă ceva. Nu mai iniţia tu partidele de amor. Dacă va vedea că nu mai eşti atât de interesată, mai mult ca sigur îi vei trezi interesul... 

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net