Omorât de o maşină, după 6 minute de libertate. Un deţinut proaspăt eliberat de la Poarta Albă a sfârşit în mod cumplit

Ultima actualizare:

    Deţinutul a fost lovit în plin de şoferul beatFoto: www.reporterntv.ro
Deţinutul a fost lovit în plin de şoferul beatFoto: www.reporterntv.ro

A vrut să le facă o surpriză celor dragi pe care de trei ani aştepta să-i ţină, liber, în braţe, însă moartea a avut pentru el un alt plan.

Un deţinut de la Poarta Albă, eliberat aseară, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, la doar câţiva paşi de porţile în spatele cărora ispăşise 3 ani de închisoare. Bărbatul de 28 de ani doar ce ieşise pe poarta Penitenciarului Poarta Albă şi mergea, alături de alţi trei foşti deţinuţi, pe şosea. Nici unul nu s-a gândit că gestul lor poate fi periculos. Un şofer nu i-a observat şi l-a lovit în plin pe tânăr. Deşi medicii de la ambulanţă l-au resuscitat zeci de minute, tot efortul lor a fost în zadar.

Ceilalţi trei colegi de detenţie care-l însoţeau povestesc că au trecut de la extaz la agonie, într-o clipă. Şocaţi, oamenii abia dacă şi-au mai putut aduna cuvintele ca să spună ce s-a întâmplat.Oamenii legii au descoperit că şoferul de 43 de ani avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au întocmit dosar penal.Conform site-ului www.reporterntv.ro, fostul deţinut fusese condamnat la cinci ani de închisoare după ce, din gelozie, a încercat, în anul 2011, să îşi ucidă iubita cu un cuţit. Nu a executat decât trei, fiind eliberat pentru bună purtare. Din spusele colegilor săi, bărbatul nu îşi anunţase familia că urmează să ajungă acasă cu 2 ani mai devreme. A vrut să le facă o surpriză, însă acum au primit cea mai cumplită veste în prag de Sărbători, aceea că trebuie să se pregătească de înmormântare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net