Concendiu non-stop pentru 7.500 de bucureșteni care au investit deștept

Ultima actualizare:

    Indiferent că și-au cumpărat un apartament cochet sau o casă elegantă, toți locuitorii cartierului Cosmopolis au acces non-stop la nu mai puțin de opt piscine de mari dimensiuni.
Indiferent că și-au cumpărat un apartament cochet sau o casă elegantă, toți locuitorii cartierului Cosmopolis au acces non-stop la nu mai puțin de opt piscine de mari dimensiuni.

Nu e o minune și nici noroc pur. Locuitorii Cosmopolis, cel mai mare ansamblu imobiliar din București, sunt invidiați de o țară întreagă. Oamenii au făcut o super investiție imobiliară, dar pe lângă laudele pentru noua locuință - adevăratele aplauze vin pentru concediul unic de care se bucură rezidenții cartierul privat.

Cei pentru care Cosmopolis înseamnă acasă sunt singurii care se pot lăuda că își pot extinde concediul cât vor ei fără să scoată niciun leu suplimentar din buzunar!

Locuință la pachet cu piscină

Indiferent că și-au cumpărat un apartament cochet sau o casă elegantă, toți locuitorii cartierului Cosmopolis au acces non-stop la nu mai puțin de opt piscine de mari dimensiuni. Și când ai atâtea piscine în imediata apropiere a locuinței, e imposibil să nu profiți. Concediul e mereu cu tine! Copiii au parte de piscine gândite și amenajate special pentru ei, în care siguranța e pe primul loc, iar părinții se bucură de un adevărat regal în bazinele semi-olimpice. În plus, de pe șezlongul gratuit pus la dispoziție de Cosmopolis poți spune relaxat că vara e mai puțin toridă, dar parcă tot e prea scurtă. Dar luna septembrie compensează grija verii care a trecut prea repede. Meteorologii ne anunță că și primele 30 de zile de toamnă vor fi extrem de călduroase. Deci încă 30 de zile de piscină, în Cosmopolis!

Și nici nu ai motive să te plângi de soare, bronzul de Cosmopolis iese în evidență. Iar rezidentul este mereu în centrul atenției. Spre deosebire de alții, nu trebuie să scoți o avere din buzunar pentru a plăti biletul de intrare la vreun club privat, nu rămâi blocat pe Autostrada Soarelui, nu trebuie să te înghesui pe plajele de pe litoral, nu stai la coadă la frontieră și nici nu ești suprataxat când închiriezi un șezlong. Totul este aproape de tine, în imediata apropiere a casei.

Viața fără griji

Distracția nu eclipsează cu nimic siguranța deplină! Toate piscinele sunt supravegheate video, nu există vânzători ambulanți care să îți strice zenul, iar singurele persoane care au acces sunt rezidenții și prietenii lor. Piscina este disponibilă când vor ei, de câte ori vor ei!

În Cosmopolis poți scăpa de griji foarte ușor! Fără factori de stres, viața e chiar mai frumoasă când savurezi și un cocktail răcoritor la beach barurile de vară din Cosmopolis.

Poate ai nevoie de liniște. În același cartier privat există și un impresionant lac natural. Te poți bucura de frumusețea naturii de pe plaja privată sau din piscina construită în imediata apropiere a lacului. Iar o plimbare e chiar relaxantă.

Dar asta nu e totul. Deși luna septembrie se anunță extrem de călduroasă, zilele de concediu pe care un român le poate cere sunt limitate. Nu și la Cosmopolis, unde rezidenții ajung în mai puțin de un minut la cele opt piscine. Singurul risc e să întârzii la locul de muncă pentru că ai stat, iar, prea mult în piscină să te răcorești dimineața. Asta deși colegii vor înțelege că piscina e elementul perfect pentru a avea un început de zi de nota zece. Există însă și reversul medaliei: oricât de complicată ar fi fost ziua petrecută la birou, ai garanția că te așteaptă șezlongul tău, piscina ta. Acasă. Și nici nu trebuie să economisești pentru următorul concediu, odată ce ai cumpărat un apartament sau o vilă, vei avea acces nelimitat la stilul de viață unic oferit de Cosmopolis.

Poate crezi că sună prea bine. Sunt deja peste 7.500 de persoane care îți pot confirma, 7.500 de rezidenți pentru care Cosmopolis înseamnă acasă. Și pentru că în Cosmopolis totul e mai simplu, ai acces la zeci de magazine, propriul strip mall, parcuri, grădinițe și școlă privată, sală de sport și nu numai.  

Hai și tu în Cosmopolis să descoperi stilul de viață unic. Începând cu luna septembrie, la Cosmopolis locuințele de vis au prețuri speciale începând de la 49.700 euro. Poți descoperi mai multe informații despre cel mai râvnit ansamblu imobiliar din București și pe oferte.cosmopolis.ro.   

Mai multe detalii despre locuințele din Cosmopolis: 0730.507.000.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net