Aveți grijă pe unde plecați cu mașina! Ninsorile au blocat mai multe drumuri din țară

Ultima actualizare:

    Pe mai multe drumuri din România se circulă cu dificultate din cauza ninsorilor
Pe mai multe drumuri din România se circulă cu dificultate din cauza ninsorilor

Când credeam că vine vara, iarna ne-a făcut o surpriză și s-a întors în forță cu ninsori, ploi reci și vânt puternic.

Traficul pe DN1 Brasov-Ploiesti, intre localitatile Timisul de Sus si Predeal, se desfasoara ingreunat, miercuri noapte, din cauza zapezii depuse pe sosea, iar mai multe autovehicule nu au mai putut sa isi continue deplasarea si au oprit pe marginea drumului.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, in judetul Brasov, circulatia pe DN1 Brasov - Ploiesti se desfasoara ingreunat intre localitatile Timisul de Sus (Cotul Donului) si Predeal.

Pe acest tronson stratul de zapada este consistent, in zona ningand abundent, iar mai multe autovehicule nu au mai putut continua deplasarea si au oprit pe marginea drumului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, ca, la aceasta ora, in judetul Gorj ninge abundent pe DN67C Novaci - Ranca, iar intre kilometrii 19 si 34+800 zapada pe carosabil masoara aproximativ doi-trei centimetri, iar drumarii actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.

Un echipaj de politie care actioneaza in zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarna accesul catre Ranca.

Si pe autostrada A3 Turda - Gilau, in judetul Cluj, ninge abundent la aceasta ora, iar zapada pe carosabil masoara, pe benzile numarul unu, aproximativ un centimetru, pe alocuri. Si aici se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.

Infotrafic informeaza ca, din cauza caderii unui arbore pe linia de cale ferata, provocata de vantul puternic, circulatia feroviara pe magistrala 400 este intrerupta intre statiile Sansimion si Baile Tusnad, in judetul Harghita, motiv pentru care doua trenuri sunt oprite in statiile Sancraieni si Sansimion.

11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisa pentru judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges, fiind valabila de miercuri dupa-amiaza pana joi, la ora 09:00.

Incepand de joi, ora 09:00 si pana vineri, la ora 14:00, vor fi sub avertizare cod galben judetele Botosani, Galati, Tulcea, Braila, Dambovita, Alba, Mures, Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures si unele zone din judetele Hunedoara, Sibiu, Brasov, Harghita, Arges, Prahova, Buzau, Gorj si Valcea.

De joi, ora 18:00, pana vineri, la ora 09:00, vor fi sub avertizare cod portocaliu judetele Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Covasna si unele zone din judetele Harghita, Brasov, Sibiu, Arges, Prahova si Buzau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net