Tottenham şi Auxerre s-au calificat în faza grupelor Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

Eşecul (2-3) suferit în Elveţia, în urmă cu o săptămână, a fost dat uitării de suporterii lui Tottenham. Cu trei goluri marcate, uriaşul Peter Cruch şi-a ajutat echipa să pătrundă în grupele Ligii, ceea ce reprezintă o premieră pentru gruparea londoneză - ultima ei participare în Cupa Campionilor Europeni s-a consemnat în 1962.

O calificare aparte a reuşit şi formaţia franceză Auxerre, care a trecut de Zenit Sankt Petersburg (2-0) după un meci în care ruşii au rămas în 9 oameni pe final. Ajax, în schimb, a tremurat serios până s-a detaşat de Dinamo Kiev. Ucrainienii au ratat câteva ocazii uriaşe de gol în prima repriză, iar după pauză au comis erori inadmisibile în apărare.

Marea surpriză o reprezintă calificarea slovacilor de la Zilina, care nu erau favoriţi în faţa lui Sparta Praga. Învinşi pe teren propriu (0-2), cehii au cedat şi de data aceasta (0-1). În sfârşit, FC Copenhaga a câştigat "duelul Nordului": 1-0 cu Rosenborg.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc astăzi (ora 19.00), la Monte Carlo. România este reprezentată de CFR Cluj.

Meciuri de baraj, retur

Auxerre (Franţa) - Zenit Sankt Petersburg (Rusia) 2-0

Au marcat:

În tur: 0-1

Tottenham (Anglia) - Young Boys Berna (Elveţia) 4-0

Au marcat:

În tur: 2-3

Ajax Amsterdam (Olanda) - Dinamo Kiev (Ucraina) 2-1

Au marcat: Suarez (min. 43), El Hamdaoui (min. 75), respectiv Şevcenko (min. 84 pen.)

În tur: 1-1

FC Copenhaga (Danemarca) - Rosenborg (Norvegia) 1-0

A marcat:

În tur: 1-2

Zilina (Slovacia) - Sparta Praga 1-0

A marcat: Ceesay (min. 18)

În tur: 2-0

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net