«Toţi ne-am rugat pentru Dorinel!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Într-o perioadă în care era măcinat de stres, iar nervii îi erau încoradaţi la maximum, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, şi-a găsit liniştea şi echilibrul interior alături de  familie şi de apropiaţi.

Printre cei care l-au ajutat pe antrenor să treacă peste clipele grele pe care le-a traversat în ultimul an se numără şi Părintele Crişan, Duhovnicul tehnicianului echipei gălăţene.

Citeşte şi:

Dorinel Munteanu: "Exista puţină tensiune, dar nu m-am preocupat prea mult cu TAS-ul"

Dorinel Munteanu a luat o "primă" de la Steaua

Lor le-a dedicat Dorinel titlul!

„Mă ştiu cu Dorinel de foarte mulţi ani. A venit în dese rânduri la noi, la Mănăstirea Dumbrava. A fost şi singur, şi însoţit de soţia lui, Simona. De fiecare dată când vine ne sună să ne întrebe ce anume avem nevoie pentru copiii care stau în Centrul de plasament Sfânta Veronica", a povestit Părintele Crişan.

Antrenorul campioanei nu a mai trecut de câteva luni pe la Dumbrava, însă a ţinut permanent legătura telefonic cu cel de la care primeşte de fiecare dată câte o vorbă bună, menită să-l liniştească sufleteşte.

„Nu îmi place să vorbesc despre relaţia mea cu Dorinel. Într-adevăr, ne auzim la telefon de fiecare dată când simte nevoia, dar asta nu însemană că îl ajut cu cine ştie ce. Numai Dumnezeu l-a ajutat să ajungă până aici", a explicat preotul. Stareţul Mănăstirii, din judeţul Alba, este sigur că toţi cei de la Dumbrava l-au pomenit pe fostul internaţional român în rugăciunile lor: "Ne-am rugat pentru Dorinel şi pentru familia lui. Este un om bun, are un suflet mare, iar Dumnezu ocroteşte astfel de oameni".

Dorinel are mare încredere în Duhovnicul său. Dovadă stă şi faptul că fiecare schimbare majoră pe care tehnicianul a făcut-o în cariera sa a fost discutată cu Părintele Crişan.

„M-am apropiat mult de Dorinel în aceşti ani şi el a considerat mereu că sfaturile mele îl ajută, de aceea mi-a şi povestit atâtea despre profesia lui şi despre planurile sale în legătură cu fotbalul", a explicat părintele.

Copiii îi spun «Naşul»

Dorinel Munteanu este recunoscut de toţi piticii din Centrul Sfânta Veronica. Băieţii, pasionaţi de fotabl, nu au ratat niciun meci al antrenorului Galaţiului şi de abia aşteaptă ocazia să-l vadă din nou la Alba.

La fiecare vizită pe care le-o face celor peste 50 de copii, „Munti" vine încărcat cu dulciuri, haine şi echipament sportiv. „Naşul", aşa cum îl strigă cei mici - după ce tehnicianul a botezat unul dintre băieţii abandonaţi la naştere de părinţi - dă în mintea copiilor şi se bagă la joacă alături de ei. Nu de puţine ori a „încins" miuţe cu băieţii înnebuniţi că au ocazia să schimbe câteva pase cu Dorinel Munteanu.

TAS a decis ieri că Oţelul Galaţi este campioană!

Curtea de la Lausanne a respins memoriul celor de la Pandurii, astfel că meciul cu Oţelul, din etapa a XIX-a, va rămâne consemnat cu scorul de 0-3.

„Rezultatul meciului dintre Pandurii Lignitul Tîrgu-Jiu şi Oţelul Galaţi este neschimbat, 0-3. Întreaga motivare a deciziei va fi comunicată în câteva săptămâni celor două părţi", s-a notat în comunicatul TAS. „Am fost înştiinţaţi de cei de la LPF că decizia TAS ne este defavorabilă", a spus Eugen Pârvulescu, preşedintele gorjenilor.

«Stan are nesimţirea să nu-şi propună nimic în Ligă»

Marian Iancu rămâne de părere că echipa gălăţeană este o campioană nemeritată.

„Ăsta e marele nostru câştig, că TAS a validat decizia comisiilor. În rest, avem o campioană nemeritată. Oţelul a luat 12 puncte făcute cadou în cascadă de arbitri. A fost un campionat fraudulos câştigat de o echipă fără niciun fel de merit. Oţelul rămâne o formaţie de locurile 5-6. Mariusică Stan nici măcar nu a investit în infrastructură, iar acum mai are şi nesimţirea să spună că nu îşi propune nimic în grupele Ligii Campionilor. Toate astea trebuie analizate de către cei care conduc fotbalul, care sunt obligaţi să ia măsurile necesare", a tunat finanţatorul celor de la Poli Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net