Torje: «E bun 3-1. Nemulţumitului i se ia darul» / Prunea: «Suporterii? Decisivi!» VEZI TOATE REACŢIILE!

Ultima actualizare:

    Andrei Cristea i-a hârjonit în permanenţă pe fundaşii croaţi
Andrei Cristea i-a hârjonit în permanenţă pe fundaşii croaţi

Dinamoviştii au rămas cu picioarele pe pământ după victoria reuşită cu Hajduk Split (3-1). Căpitanul Andrei Cristea e totuşi mulţumit de rezultat obţinut.

"Ne-am fi dorit să nu primim gol, dar este bine că am marcat de trei ori, iar în Croaţia avem prima şansă. Dinamo este o echipă de atac, şi vom marca şi acolo, însă pentru noi urmează meci dificil cu Sportul în campionat. Ne dorim să facem un sezon bun, avem un început extraordinar, mai ales că venim după un an dificil, şi vrem să fim uniţi şi modeşti să continuăm ce am început  Pentru mine e un capitol închis că am jucat la Steaua, mă bucur că sunt apreciat din Ghencea, dar sunt bucuros că sunt la Dinamo şi dedic golul suporterilor dinamovişti.  Ne dorim ca fanii să fie alături de noi ca în seara asta. Suntem liniştitţi, dar nu calificaţi. Încă nu am câştigat nimic, campionatul e lung, trebuie să fim uniţi", a spus Cristea.

Torje: "Nu contează dacă facem egal sau batem în retur!"

"Nemulţumitului i se ia darul, deci un 3-1 e foarte bun pentru noi. Vrem să ne calificăm, nu contează dacă facem egal sau batem în Croaţia. Mergem acolo într-o atmosferă incendiară şi trebuie să nu primim gol. Cănd fanii au fost alături de noi, nu i-am dezamăgit. Mereu am învins cu ei alături. Îi aşteptăm şi cu Sportul", l-a completat şi Gabriel Torje.

Prunea: "Mi-a plăcut atitudinea!"

Managerul sportiv, Florin Prunea, a lăudat revenirea suporterilor pe arena din "Ştefan cel Mare".

"A ieşit aşa cum ne-am dorit, sunt convins că ne vom califica în cazul în care evoluţia noastră în retur va fi la fel cu cea de azi. Mi-a plăcut atitudinea pe care am avut-o, tensiunea a fost mare şi e bine că a ieşit aşa. V-am spus că e greu să ne bată cineva cu asemenea suporteri în tribune", a spusPrunea.

Cornel Dinu: "Adrian Cristea a făcut diferenţa"

"Dinamo a ştiut să folosească omul în plus pe care şi l-a creat, mă refer la Adrian Cristea. Şi-au pus în valoare intrările în centru ale lui Ganea şi ale "Prinţului" Cristea, care s-au descurcat excelent. Andone a gândit foarte bine jocul, astăzi Adrian a făcut diferenţa de la mijloc în faţă. Nu am avut probleme deosebite cu Hajduk, Dinamo a avut cîte 4 situaţii bune pe repriză. Apărarea a fost bine protejată de cei doi mijlocaşi la închidere, Kone şi N'Doye", a spus Dinu la sportro.

Andone: "Am nevoie de timp!"

Antrenorul Ioan Andone a tras concluzia:

"Era mai bine fără spectacol şi să nu luăm gol. Dacă eram atenţi în primele 15 minute, era meciul încheiat şi calificarea jucată, dacă aveam trei sau patru la zero. Mergem să înscriem şi eu cred că vom înscrie. Avem jucători rapizi, care creează probleme. În apărare sunt ceva probleme, azi au jucat bine, dar mai trebuie ajutaţi şi de cei din mijloc. Ne gândim la meciul de Sportul, e prima opţiune, să-i recuperăm pe băieţi, iar returul cu Hajduk trebuie pregătit bine, nu va fi o simplă formalitate în Croaţia. Îmi trebuie timp să creez o echipă", a punctat Ando.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net