Top 4 stereotipuri legate de sexualitatea masculină

Ultima actualizare:

Conform credinţei generale, bărbaţii gândesc constant cu penisul (vă sună cunoscut?), încep să se masturbeze la vârste foarte fragede, pentru că penisul e mult prea evident pentru a trece neobservat şi o fac cu frecvenţă mare, pentru a-şi goli "surplusul" seminal, şi cu foarte multă rapiditate, pentru a nu fi descoperiţi. Bărbaţii se excită foarte repede şi uşor, dacă au erecţie şi nu ejaculează, vor avea dureri de testicule, ajung la orgasm cu multă uşurinţă şi sunt mereu dispuşi să facă sex.

Când o femeie dă peste un bărbat care nu se potriveşte acestui stereotip, rămâne perplexă şi nu ştie ce să creadă (citiţi doar forumurile de sexualitate). Există tot mai multe femei care pot să dea referinţe despre astfel de experienţe. Ce se întâmplă? Au avut ghinionul să dea doar peste excepţii?

1. Bărbaţii sunt mai sexuali.

Nu există nici o dovadă că bărbaţii se gândesc la sex mai mult decât femeile. Există însă dovezi că bărbaţii vorbesc cu mai multă uşurinţă despre sex şi fac mai multe glume cu subiect sexual, la fel cum exagerează când vorbesc despre numărul cuceririlor lor şi frecvenţa masturbărilor.

Multe femei au avut experienţe cu bărbaţi care dădeau impresia că vor să le cucerească, dar când li s-a făcut jocul, au început să dea înapoi. De ce? Aceştia nu aveau de fapt intenţia de a le cuceri cu adevărat, se jucau doar (verbal,cum spuneam şi mai devreme), pentru că aşa au fost învăţaţi că trebuie să facă bărbaţii. Există studii care arată că nici bărbaţii nu sunt atât de "cuceritori" pe cât se laudă, nici femeile nu sunt atât de puţin promiscue, aşa cum greşit se consideră în mod tradiţional.

Citeşte restul articolului pe adevarul.es.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net