Timişoara: Primul interviu al părinţilor studentei ucigaşe de la Medicină

Citeste tot despre: 

Pavel şi Emilia Bejan, părinţii lui Carmen Bejan, studenta acuzată în dosarul crimei de la Medicină, şi-au vizitat ieri fiica în arest şi au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru „Adevărul”.

Părinţii fetei care era un model pentru fetele de vârsta ei din micul oraş arădean Ineu până a veni în Timişoara nu s-au trezit încă din coşmarul în care au intrat la începutul lunii august odată cu crima de la Medicină şi arestarea fiicei lor.

Tatăl studentei, Pavel Bejan a povestit pentru „Adevărul” condiţiile în care trăieşte Carmen în arest, dar şi cât de des comunică prin scrisori şi la telefon.

Pavel Bejan a discutat cu fiica lui şi condiţiile în care a ajuns în camera de cămin cu bogătaşul rrom Trifu Schroth, dar şi ce a determinat-o pe fată să îşi schimbe declaraţiile referitoare la înjunghierea victimei.

Vă reamintim că iniţial Carmen Bejan a susţinut că iubitul ei Sergiu Florea l-a înjunghiat pe Trifu Schroth. Fata şi-a schimbat apoi declaraţiile şi a declarat în faţa anchetatorilor că ea a lovit cu cuţitul, revenind la declaraţiile iniţiale în care îl acuză pe Sergiu de uciderea lui Schroth.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1