Timişoara: Criminalii de la Medicină mor de frig în arest

Citeste tot despre: 

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au solicitat, ieri, rudelor să le aducă haine de iarnă şi pături, pentru că le este prea frig „la răcoare”.

Studenţii ucigaşi de la Medicină s-au plâns rudelor, marţi, că nu mai pot de frig după gratii, după ce temperatura a scăzut drastic în Timişoara. Ambii s-au plâns părinţilor şi rudelor care i-au vizitat că mor de frig în arestul Poliţiei Timiş şi că au nevoie de haine groase. În plus, ei au mai cerut pături, pentru că noaptea au probleme cu frigul după gratii şi nu pot să se odihnească.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1