Tiger Woods, «tradus» de amantă cu George Clooney?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul aventurilor amoroase ale lui Tiger Woods se extinde şi asupra altor nume celebre. Jaimee Grubbs, amanta nr. 3 a sportivului, a avut o legătură cu George Clooney exact în perioada în care se vedea cu Woods.

Grubbs (24 de ani), de meserie chelneriţă, s-a întâlnit cu George Clooney la mijlocul lunii octombrie, în acelaşi timp cu Tiger Woods, scrie presa americană, citată de Daily Mail.

Tiger Woods este cel mai bine plătit sportiv din lume

simeon stalpnicul png

Potrivit unui apropiat al tinerei, Jaimee Grubbs a fost văzută la vremea respectivă împreună cu actorul de la Hollywood, dar nimeni nu i-a acordat atenţie pentru că nu era o persoană cunoscută. Mai mult, femeia s-a lăudat prietenilor cu SMS-uri primite de la Clooney.

„Toţi amicii ei ştiau că erau «încârligaţi»", a declarat sursa menţionată.

George Clooney, implicat de câteva luni într-o relaţie cu italianca Elisabetta Canalis, a negat faptul că o cunoaşte pe Jaimee Grubbs.

George Clooney (aici cu Elisabetta Canalis) spune că nu o cunoaşte pe Jaimee Grubbs

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:Iat-o şi pe opta amantă a lui Tiger Woods!Tiger Woods a poftit şi la starlete porno - FOTO Zgârieturile de pe faţa lui Tiger, provocate de soţie, nu de accidentUite cine l-a fugărit cu crosa de golf, pe Tiger Woods FOTOTiger Woods, cel mai scump divorţ din istorie?Îi cere lui Tiger Woods un milion de dolari, pentru a păstra tăcerea

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net