Tiger Woods şi-a făcut praf imaginea

Ultima actualizare:

Tabloidul britanic News of the World a publicat un interviu cu patroana unui restaurant care afirmă că a avut o legătură cu numărul unu mondial de golf. Săptămânalul susţine că Mindy Lawton, 33 de ani, este prima amantă cunoscută a lui Woods, însă precizează că cei doi s-au despărţit la începutul lui 2007, când el a început să se întâlnească cu o chelneriţă din Los Angeles de 24 de ani, Jamie Grubbs.

Ziarul britanic Sunday Mirror a afirmat, de asemenea, că jucătorul de golf a avut o aventură cu un manechin de 26 de ani, Jamie Jungers, într-un hotel din Las Vegas. Sursa ziarului este fostul logodnic al tinerei.

Tabloidul american The New York Daily News a evocat la rândul său o aventură a lui Tiger Woods cu o anume Cori Rist, care ar fi declarat 'nu comentez... pentru moment'.

Woods, 33 de ani, a prezentat miercuri scuze pentru că a comis 'greşeli de comportament' şi că 'şi-a trădat familia'.

Zvonurile privind aventurile sportivului au luat amploare după ce acesta a suferit un straniu accident rutier vinerea trecută la ieşirea de pe luxoasa sa proprietatea din Orlando.

Site-ul TMZ.com, specializat în viaţa celebrităţilor, a asigurat că Woods avea o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă new-yorkeză, Rachel Uchitel, şi că accidentul a fost provocat de o dispută cu soţia sa.

Uchitel a negat, de asemenea, că a avut o aventură cu el, însă mai multe publicaţii au afirmat că ea a primit mai multe milioane de dolari pentru a păstra liniştea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net