Tibi Bălan, şi fără echipă, şi fără iubită!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anul a început cum nu se poate mai prost pentru Tibi Bălan. Fotbalistul e „transferat" la mai toate echipele din Liga 1, însă până acum n-a reuşit să plece la Sportul, iar pe plan personal a rămas fără iubită, manechinul Iulia Roşca părăsindu-l imediat după sărbători.

Tibi Bălan primeşte lovitură după lovitură. Era pe „cai" mari la începutul iernii, atunci când făcea senzaţie cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, iar în viaţa extresportivă, trăia o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul Iulia Roşca.

Mai citeşte:

Tibi Bălan: "Daca voi juca la Sportul pierd tot ce am facut până acum!"

2010 a început însă cum nu se poate mai prost pentru jucătorul în vârstă de 29 de ani. Împrumutul său la campioana de la Urziceni a expirat şi a fost nevoit să revină în liga a doua, la Sportul Studenţesc.

De aici au urmat o serie de eşecuri în materie de transferuri, Vasile Şiman, patronul din Regie, refuzând discuţiile cu cei de la Rapid, Kuban sau, mai nou, Steaua.

Acum, fotbalistul este în joc de glezne şi aşteaptă să vadă ce club va reuşi să-l convingă pe Şiman să-i dea drumul.

Tibi Bălan nu o duce bine nici cu dragostea. Imediat după sărbători, mijlocaşul a rămas singur, iubita sa, Iulia Roşca, punând capăt relaţiei care dura de mai bine de doi ani.

„Nu mai suntem împreună de la începutul acestui an. Pentru mine, Tibi Bălan este un capitol încheiat al vieţii", a spus frumoasa brunetă.

simeon stalpnicul png

Bălan nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de micile bucurii ale iubitei sale. De aceea, jucătorul de la Sportul n-a clipit când a scos din buzunar 20.000 de euro pentru a-i lua Iuliei un Mercedes SLK.

Vara trecută, Tibi şi Iulia au petrecut 10 zile de vis la Barcelona, însoţiţi de cei mai buni prieteni ai lor.

Fotomodelul s-a relaxat la shopping în magazinele din oraşul catalan. În acestă iarnă, Iulia a mai avut parte de o "sesiune" de cumpărături, în Dubai, unde a sărbătorit şi trecerea în noul an.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net