Ţepuit cu 195.000 € de iubita româncă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Diana Alexandra Hatvani, o gălăţeancă de numai 23 de ani, i-a furat unui francez 195.000 de euro fără să poată fi acuzată în vreun fel. Sub pretextul că deschid împreună o afacere imobiliară şi încearcă să clădească o familie, Claude Poujol a fost convins de tânăra româncă să transfere suma în contul tinerei. Apoi, aceasta a dispărut cu tot cu bani.

L-am întâlnit, ieri, pe Claude Poujol în aeroportul Henri Coandă. Aştepta liniştit pe canapea, sprijinindu-se de o tonă de bagaje, să se îmbarce în avionul de Barcelona.

Urma apoi să plece cu trenul spre Perpignan, oraşul din sudul Franţei unde locuieşte. Omul venise pregătit să se stabilească la Galaţi. Parcă nici acum nu-i venea să creadă că a fost înşelat atât de uşor de o tânără din România.

Avea în mână un dosar albastru cu diverse documente, printre ele şi extrasul de cont prin care putea să facă dovada că a transferat în contul Dianei Hatvani 195.000 de euro. A acceptat relativ repede să vorbim despre întâmplarea nefericită care i-a amărât viaţa.

simeon stalpnicul png

«Eu sunt căsătorit în Franţa, dar m-am separat de soţie şi cei doi copii. Am cunoscut-o pe Diana în urmă cu un an, în Spania, în «La Jonquera Madam's Club».

M-am îndrăgostit de ea, era tânără, frumoasă, avea tot ce îi trebuie unei femei. Ne-am văzut doar de câteva ori până m-a convins că ar fi bine să ne mutăm la Galaţi. Voiam să cumpărăm un apartament de 95.000 de euro, cu trei camere, cu vedere la Dunăre, să ne deschidem propria afacere, mai exact o agenţie imobiliară, să cumpărăm un jeep. Încercam să formăm un cuplu, o familie.

Aveam încredere oarbă în ea. Mi-a spus să transfer în contul ei banii ca să meargă mai uşor cu actele. Obţinusem suma după ce am vândut un apartament în Franţa. Proprietatea era şi pe numele soţiei iar ea a acceptat să vând casa. Urma să-i dau o parte din bani după ce puneam afacerea pe roate în Galaţi.

Ne-am cazat la Hotel Galaţi şi după două zile Diana a zis că o doare burta şi că se duce la doctor. Am avut ceva suspiciuni, motiv pentru care am mers împreună la farmacie şi am luat nişte medicamente. Când ne-am întors, a zis că ea rămâne la recepţie, să achite camera. Am mers sus şi când m-am întors, dispăruse.

simeon stalpnicul png

M-a sunat doar să-mi mulţumească pentru cadou şi să-mi spună că mi-a lăsat 2.000 de lei să am bani de avion să mă pot întoarce în Franţa. Asta a fost tot. Dar eu nu cred că ea a fost în stare de aşa ceva. Mama ei a împins-o să facă astfel de lucruri.

Diana nu poate înşela un om», s-a plâns Claude Poujol. După ce şi-a spus povestea, francezul de 61 de ani a pus mâna pe căruciorul cu bagaje şi s-a îndreptat spre poarta de îmbarcare. Speră ca fata de care s-a îndrăgostit şi i-a furat 195.000 de euro să se întoarcă la el.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net