Tentativă de jaf cu... un pistol de jucărie!

Ultima actualizare:

Totul s-a petrecut, marți seara, în jurul orei 20. Micuțul magazin alimentar situat pe strada Olimpiadei era plin cu clienți. Imediat ce acesta s-a golit, și-a făcut apariția un tânăr înalt și slăbuț. "Și-a premeditat intrarea în magazin. A așteptat să iasă toate persoanele și a acționat", a spus subcomisarul Ioana Indrieș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor. Tânărul a scos un pistol cu care a amenințat-o pe vânzătoare. "I-a spus să îi dea toți banii pe care îi are în casă. De douăzeci de ani lucrez în comerț, dar niciodată nu am auzit de așa ceva", ne-a explicat Maria Ștefan, vânzătoare în același magazin.

Aflat în timpul liber, un jandarm l-a prins pe suspect

Speriată, vânzătoarea a acționat butonul de panică. În același moment s-a declanșat alarma. "Voiam să fac cumpărături când am auzit alarma. Am văzut o femeie speriată și un tânăr care a ieșit în fugă din magazin. L-am prins, iar vânzătoarea a spus că bărbatul avea o armă", povestește sergentul major Sebastian Hava. Jandarmul se afla în timpul liber. "Am fost foarte precaut pentru că nu aveam la mine cătușe. L-am imobilizat și mi-am anunțat colegii de la detașamentul mobil. Totul s-a întâmplat foarte repede", a povestit Sebastian Hava. Imediat ce forțele de ordine au sosit la fața locului au constatat că arma era de fapt, un pistol de jucărie.

Suspectul a fost reținut

Florin Demian are 23 ani și este din localitatea Măgești. "Am auzit că își pierduse toți banii la jocuri de noroc și nu vroia să meargă acasă cu mâna goală", a spus Maria Ștefan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net