Ţeapă în numele lui Bote

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O pagină roz, cu imaginea lui Cătălin Botezatu la o prezentare, şi promisiunea unei cariere strălucite în lumea modei. În realitate, o ţeapă de proporţii, care îi costă pe cei naivi câteva milioane bune.

15 sibieni care au fost păcăliţi de firmă de fotomodele au depus reclamaţii la Protecţia Consumatorului. Oamenii spun că au fost opriţi pe stradă, în centrul Sibiului.

simeon stalpnicul png

„Eram la plimbare cu soţia şi cu fiul meu în vârstă de 6 ani. Soţia a fost abordată de o femeie tânără, care s-a prezentat ca fiind reprezentanta SC Pink Models World SRL şi care i-a spus să meargă la sediul lor. La finalul întrevederii i s-a solicitat suma de 600 lei, pentru realizarea unui album de prezentare, necesar promovării imaginii copilului. Soţia nu a avut decât 300 lei la ea", povesteşte Romeo Petraşciuc.

Protecţia Consumatorului Sibiu a aplicat deja firmei Pink Models patru amenzi de 1.000 de lei fiecare. Reprezentanţii Pink Models se apără.

„Nu am obligat pe nimeni să semneze nimic. Noi le propunem clienţilor noştri un contract în modelling şi ei decid dacă vor sau nu", spune Mădălina Ciobanu, director de promovare.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net