Ţeapa «Emil Boc»

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri Zlatomir Roicov  credea că se conversează  prin SMS-uri cu Emil Boc
Omul de afaceri Zlatomir Roicov credea că se conversează prin SMS-uri cu Emil Boc

Zlatomir Roicov, un om de afaceri din Timişoara a trăit aproape un an cu impresia că face afaceri prin SMS cu premierul României, Emil Boc.

Bărbatul a vrut să cumpere mai multe terenuri de la Primăria Timişoara şi a ajuns, astfel, să o cunoască pe Loredana Vădrariu, o tânără care se dădea prietenă la cataramă cu prim-ministrul Boc.

„Ne-a spus că ea este procuror DNA sub acoperire la Primăria Timişoara şi încearcă să obţină probe despre corupţia din instituţie. Vlad Suliţanu, complicele ei, spunea că şi el este procuror DNA sub acoperire. Ambii susţineau că sunt buni prieteni cu Emil Boc şi că pot să mă ajute să cumpăr terenurile primăriei", a declarat Zlatomir Roicov.

Ca să îi câştige încrederea, cei doi i-au trimis victimei, în permanenţă, zeci de SMS-uri semnate cu „Emil Boc, premierul României".

„În toate SMS-urile, premierul Emil Boc ne spunea ce să facem şi să avem încredere în Loredana Vădrariu şi câţi bani să îi dăm", a mai spus victima escrocheriei, care are mesageria telefonului plină cu SMS-uri fictive de la Emil Boc.

În schimbul celor 100.000 €, "prietena lui Boc" a dat victimei zeci de chitanţe cu antetul Primăriei Timişoara, contracte notariale şi contracte de vânzare false ale terenurilor primăriei, precum şi extrase de carte funciară contrafăcute pe numele victimei, până când omul s-a prins de falsuri.

SMS-urile de la Emil Boc au încetat brusc. Acest lucru a coincis cu momentul în care Loredana Vădrariu a fost arestată, în februarie 2010, pentru că a înşelat o femeie cu 5.000 €. Din aproape în aproape, şi Roicov a aflat că a fost tras pe sfoară. Femeia şi partenerul ei sunt cercetaţi în libertate, pentru fals.

Complicele- Vlad Suliţanu s-a recomandat procuror DNA sub acoperire. El pretindea că este  bun prieten cu Emil Boc.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net