Taximetristul criminal îşi ameninţa amanta cu moartea

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Şi-a ucis iubita, după care i-a păzit cadavrul toată noaptea

Mama fetei omorâte cu sânge rece a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa că relaţia Mihaelei cu Givan durează de opt ani.

Obişnuia să vină în miez de noapte să o ia de acasă. Luni seară, Mihaela a ieşit în papuci de casă, cu căţelul în braţe“, îşi aminteşte Stanca Tolea ultimele clipe în care şi-a văzut fiica în viaţă.

Femeia poveşteşte că a mers să doarmă, iar marţi dimineaţă a aflat de la o rudă că fiica ei a fost ucisă. „M-a sunat o verişoară din Constanţa şi mi-a spus că Mihaela a fost omorâtă. Poliţiştii care au venit ieri dimineaţă la mine acasă mi-au spus că Mihaela a fost prinsă la o razie şi au nevoie de buletinul ei“, spune femeia plângând.

Fratele victimei povesteşte că s-a temut să-şi anunţe tatăl despre moartea Mihaelei. „Mama este operată de inimă, iar tata este imobilizat la pat. A aflat de la mama, însă ne era foarte teamă să nu i se agraveze boala“, povesteşte Dan Tolea, fratele Mihaelei.

Toate declaraţiile date de Givan sunt dezminţite de familia Tolea, care spune că bărbatul era cel care o ameniţa pe tânără. „Nu fiica mea era cea care îl teroriza pe el. Givan o ameninţa tot timpul pe Mihaela, nu ştiu de ce nu s-a terminat relaţia asta. Fiicei mele îi era frică de el“, spun mama tinerei, încercând să-şi explice greşeala fetei de a continua relaţia cu taximetristul.

Află aici despre tentativele bărbatului de a-şi ucide iubita!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net