Taximetrist orădean, dispărut de şase zile

Ultima actualizare:

Un taximetrist orădean a fost dat dispărut miercuri de poliţia bihoreană, după ce soţia acestuia a anunţat lipsa lui vineri, 28 august.

Deak-Bella Şandor, în vârstă de 32 de ani, tatăl unui copil de nouă ani, a plecat de acasă pe 27 august, în jurul orei 13.00 şi nu a mai revenit la domiciliu.

"A plecat de acasă joia trecută, pe la orele 13.00. A zis că are o cursă la Băile Felix", a povestit Hortensia, soţia taximetristului.

Femeia spune că trăieşte un coşmar de şase zile pentru că nu s-a întâmplat niciodată ca acesta să întârzie acasă seara, că era un familist convins, nu prea avea prieteni şi timpul liber îl petrecea în exclusivitate cu familia. Faptul că cei doi soţi au comunicat întotdeauna foarte bine, o face pe Hortensia să fie atât de îngrijorată, deoarece "nu a existat vreodată să plece undeva fără să ştiu de el".

I-au găsit maşina într-un loc străin

Şandor a fost văzut ultima dată joi, la ora 14.00, pe Calea Clujului, la firma unde acesta avea un al doilea job, pe lângă cel de taximetrist. Vineri dimineaţă, după ce l-a sunat toată noaptea în zadar, soţia a semnalat dispariţia taximetristului. În aceeaşi zi, a fost găsită maşina pe care lucrase Şandor, în curtea unul bloc din Piaţa Bucureşti, loc cu care familia nu ştia ca Şandor să aibă vreo legătură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net