Tăriceanu: Am mărit pensiile pentru că puteam şi o să le mai majorez dacă voi mai fi premier

Ultima actualizare:

"De ce am mărit salariile şi pensiile? Pentru că puteam şi dacă o să mai fiu o dată prim-ministru, o să le mai majorez", a spus Tăriceanu.

Actualul premier Emil Boc a afirmat frecvent că actuala criză a fost generată de mărirea pensiilor şi salariilor în perioada guvernării Tăriceanu.

"Boc ţine sistematic şedinţe de Guvern sâmbătă şi duminică, nu vrea să ne demonstreze decât un singur lucru: că e atât de incompetent încât cinci-şase zile pe săptămână nu-i ajung şi atunci face şedinţele sâmbătă şi duminică", a afirmat fostul premier.

Tăriceanu despre procesul pierdut în faţa lui Boc: Instanţele sunt prea clemente

Referitor la procesul de calomnie împotriva lui Emil Boc pe care l-a pierdut, Tăriceanu a spus că instanţa a fost destul de clementă, dar nu a fost influenţată de actualul premier .

"Se pare că în România instanţele sunt destul de clemente cu cei care vorbesc gura fără ei, cum este cazul lui Boc şi care proferează acuze acuze nefondate. Eu tare m-aş întreba dacă aş spune eu despre un judecător ceea ce a spus Boc despre mine fără să am niciun fel de susţinere, cum ar reacţiona acel judecător şi dacă ar fi la fel de îngăduitor", a spus Tăriceanu, la Realitatea Tv.

"Boc, cu foarte multă nonşalanţă, a spus <Tăriceanu a furat> şi pentru lucrul acesta nu vreau să-l las. Am pierdut în primă instanţă, dar o să mergem mai departe (...) N-am să renunţ la această acţiune în justiţie", a spus liberalul.

Tăriceanu despre Antonescu-premier: Sunt convins că ar avea inteligenţa să înţeleagă că Guvernul e o echipă

În cazul în care preşedintele PNL Crin Antonescu ar ajunge în fruntea Guvernului ar avea inteligenţa de a forma o echipă capabilă, a mai spus liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea 3x3

"Nu cred că toţi primii-miniştrii trebuie să fie specialişti în economie, fac referire la Crin Antonescu, care nu s-a lăudat cu vreo asemenea calitate, dar sunt convins că ar avea inteligenţa necesară să înţeleagă că guvernul este o echipă, că trebuie să numeşti oameni capabili în posturile cheie şi până la urmă, dacă decizia finală îţi revine, acest lucru nu poţi să-l faci decât după o consultare serioasă", a răspuns Tăriceanu întrebării cum îl vede pe Antonescu în ipostaza de premier.

Tăriceanu despre o moţiune de cenzură în viitorul apropiat: Este inoportună

În legătură cu depunerea unei noi moţiuni de cenzură în perioada imediat următoare, Călin Popescu Tăriceanu a spus că ar fi inoportună.

"Nu cred că ar fi oportun în această perioadă, până la vacanţa parlamentară, să introducem altă moţiune. Teama mea este că o a două moţiune de cenzură ar putea să strângă mai puţine voturi decât aceasta", a spus Tăriceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net