Tănase şi-a băgat mama în spital!

Ultima actualizare:

Familia lui Tănase este dată peste cap de indiferenţa cu care fotbalistul Stelei îi tratează. Rând pe rând mama, fratele, oficialii Stelei, patronul Gigi Becali şi chiar preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-au spus lui Cristi să se despartă de Iulia, pentru că fata îl influenţează negativ.

Tănase a ignorat toate sfaturile. Mai mult, şi-a dat în petec în urmă cu trei nopţi, când a chefuit până la 5 dimineaţa. Cei doi îndrăgostiţi, alături de piteşteanul Doman, au consumat trei sticle de Pinot Noir, pentru care au achitat puţin peste un milion.

Banii fotbalistului au stat în permanenţă la Iulia, cea care a fost extrem de zgârcită la bacşiş, oferindu-le ospătarilor doar 12 lei.

Mama lui Cristi a aflat de aventura nocturnă a fiului ei şi a făcut o criză cardiacă, fiind luată de acasă cu ambulanţa şi internată de urgenţă.

Fratele lui Cristi, Ionuţ, a încercat ieri să aibă o discuţie cu „bomba sexy" care i-a răscolit viaţa jucătorului, însă aceasta nu i-a deschis uşa şi nu l-a lăsat să intre în apartamentul în care locuieşte cu Cristi.

În plus, l-a sunat pe mijlocaş, chemându-l de urgenţă de la antrenament acasă. „Nu mă despart de Iulia, lăsaţi-mă în pace. Ieşirea de marţi noapte s-a întâmplat şi gata", i-a spus Tănase fratelui său.

Pe aceeaşi temă:

Bomba sexy l-a supt de energie pe Tănase

Becali nu e prof de sexologie: "Nu-l învăţ pe Tănase cum să facă sex oral!"

Becali vrea să-l vândă în vară

Gigi Becali s-a săturat de escapadele mijlocaşului piteştean cu "bomba sexy" şi îşi doreşte să îl vândă la finalul sezonului pentru a-şi recupera investiţia făcută.

"Nu se poate să faci aşa ceva! Va fi amendat cu 30.000 de euro! Dacă ştiam că e atât de vagabond nici nu-l mai luam de la Piteşti. I se trage de la gagica aia, că e mort după ea!", a reacţionat nervors patronul Stelei.

Mai citeşte:

Cristi Tănase, ce ţeapă ţi-ai luat!

Panduru: "Tănase să joace bine la Steaua, apoi poate pleca la Galatasaray"

Cristi Tănase şi-a luat maşină de 60.000 €

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net