Tânără surdo-mută, violată în plină stradă - VIDEO

Ultima actualizare:

Orice încercare de a scăpa de cruzimea agresorului a fost în zadar, relatează Adevărul de Seară Galaţi.

„A plecat cu o colegă la plimbare, după-amiază, pe la 15.30 şi când se întorcea acasă seara a fost urmărită şi prinsă de un bărbat necunoscut. A fugărit-o printre blocuri, a trântit-o la pământ, i-a dat pantalonii jos şi a violat-o. Sper să-l găsească cât mai repede pe vinovat ca să-l întreb ce a avut cu fata mea, care mai este şi surdo-mută”, a povestit plângând mama tinerei, Eugenia Dabija.

După oribila faptă, trei băieţi care treceau prin zonă au găsit-o pe tânăra care zăcea pe stradă şi au chemat imediat Poliţia şi o ambulanţă.

„Avea zgârieturi pe mâini, semn că s-a luptat cu agresorul şi era foarte speriată. A fost dusă imediat la spital pentru a fi examinată”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica vinovatul, acesta riscând ani grei de puşcărie după ce va fi prins.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net