Tânăra sinucigaşă din Complexul Studenţesc din Timişoara era hăituită de detectivi privaţi şi părinţii ei

Ultima actualizare:

La trei zile de la accident, mama Iuliei Bălan are procese de conştiinţă în timp ce fiica ei se zbate între viaţă şi moarte. Marţi dimineaţă, fiica ei a decis să îşi punăm capăt zilelor de faţă cu ea. Gestul sinucigaş a pornit de la o ceartă monstru, după ce mama ei a aruncat un pahar cu apă pe tânără astfel încât să o trezească. "Pur şi simplu nu te înţelegeai cu ea, oricât de mult comunicai cu ea. Se schimbase mult şi nu o mai recunoşteam", spune Ramona Bălan, profesoară la Universitatea Tibiscus din Timişoara.

AFLĂ AICI ALTE DETALII DESPRE GESTUL SINUCIGAŞ AL TINEREI DE 17 ANI

Ruptura dintre fiică şi părinţi a apărut încă de anul trecut, când tânăra a mai avut două tentative de sinucidere: de fiecare dată a încercat să îşi taie venele. Norocul ei este că părinţii au fost în apropiere.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MAMA FETEI CARE SE CĂIEŞTE

Toate problemele pleacă de la faptul că tânăra şi-ar fi găsit un cerc de prieteni cu care părinţii nu erau de acord. Tânăra le-a garantat părinţilor că nu se mai întâlneşte cu acei amici, dar pentru că nu au crezut-o, părinţii au angajat un cuplu de detectivi privaţi care să urmărească fiecare pas al tinerei de 17 ani. "Am încercat să fim părinţi cât mai buni, dar am greşit. Acum fiica mea e pe patul de spital. Nu vreau decât să se vindece", mai spune Ramona Bălan, mama tinerei sinucigaşe.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net