Tamaş: "S-a văzut diferenţa de experienţă"

Ultima actualizare:

"Au avut mai multă experienţă ca noi şi asta s-a văzut în scorul final. Poate am avut ocazii mai multe ca ei, dar au ştiut să conserve scorul. Trebuie să ştergem ce s-a întâmplat în această seară şi să ne gândim acum la campionatul intern", a spus Tamaş, la ProTV.

Mijlocaşul Ousmane N'Doye rămâne optimist, în ciuda eşecului usturător de la Istanbul.

"A fost greu, însă am jucat cu Galatasaray, o echipă mare. Nu ne-a fost frică, dar s-a văzut diferenţa de mentalitate. Am avut ocazii multe, dar nu am reuşit să le concretizăm. Sunt optimist în continuare, trebuie să batem în returul cu turcii", a afirmat senegalezul.

La rândul său, Emilian Dolha îşi reproşează primirea a cel puţin două goluri în meciul cu Galatasaray:

"Sunt foarte supărat, la portar se vede orice greşeală. Băieţii au mai puţină vină ca mine, la unele goluri. S-a văzut la ei multă experienţă, multă calitate. A fost o atmosferă ca la un meci Steaua-Dinamo. Sper să câştigăm cu Gloria, în campionat. Îmi cer scuze suporterilor, ştiu că vor fi critici la adresa mea după acest meci".

Echipa pregătită de Ion Marin a pierdut, joi, în deplasare, în faţa lui Galatasaray, scor 1-4, într-un meci din Grupa F în care a ratat mai multe ocazii decât adversarul şi a înscris golul de onoare prin senegalezul Ousmane N'Doye.

În celălalt meci al grupei, Panathinaikos a învins pe Sturm Graz cu scorul de 1-0, pe teren propriu.

Clasament: 1. Galatasaray 7p (8-3), 2. Panathinaikos 6p (3-3), 3. Dinamo 3p (2-5), 4. Sturm Graz 1p (1-3).

Etapa viitoare se va disputa la 5 noiembrie şi programează meciurile Dinamo - Galatasaray şi Sturm Graz - Panathinaikos.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net