Ţălnar: "Jocul mai trebuie îmbunătăţit"

Ultima actualizare:

"Vom avea două jocuri foarte grele, atât în Cupă, cât şi în campionat. Sper ca pregătirea din ultimul timp să ne ajute să trecem cu brio peste ele. Au fost două săptămâni în care am făcut antrenamente bune şi sper să se vadă acumulările. În această perioadă pot spune că ne-am şi cunoscut mai bine cu jucătorii. Atmosfera la echipă este bună, e linişte în vestiar. Jocul mai trebuie îmbunătăţit şi mai sunt anumite realţii de joc care trebuie puse în valoare. Cu toate că am jucat bine în ultima partidă cu Rapid, e loc şi de mai bine", a spus Ţălnar.

Antrenorul a afirmat că obiectivul pentru finalul acestui an ar fi ocuparea primului loc la finalul turului, pentru că această poziţie ar conta mult pentru moralul jucătorilor. "Sper ca jucătorii să dea totul, atât în meciul din Cupa României, unde pot apărea surprize dacă nu ne concentrăm, cât şi în campionat. E posibil să ajungem pe primul loc, dar mai depindem şi de alte rezultate".

În ceea ce priveşte duelul din Liga I cu FC Timişoara, Ţălnar este încrezător în forţele echipei sale şi este foarte mulţumit că jocul va fi arbitrat de o brigadă din Germania: "E bine că avem străini, mai ales pentru că de când am venit eu am avut ceva probleme. Eu sper doar ca arbitrii care vor conduce meciurile noastre de acum încolo să fie cât mai corecţi".

Tehnicianul s-a declarat bucuros de revenirile lui Bratu şi Marius Niculae după accidentări, dar susţine că aceştia nu pot fi folosiţi la prima echipă încă două săptămâni, pentru că "încă nu sunt la nivelul la care pot da randament maxim".

În ceea ce priveşte eventualele reveniri în Ştefan cel Mare ale lui Giani Kiriţă sau Andrei Mărgăritescu, Ţălnar a spus doar că "totul este posibil". De asemenea, antrenorul a comentat şi posibilul transfer al internaţionalului letonian de tineret, Gaurac: "Ionel Ganea a fost la Buzău la meciul naţionalei U21 cu Letonia şi l-a urmărit pe acest jucător, dar el a fost eliminat şi nu a dat randamentul la care ne aşteptam. Îl vom monitoriza în continuare".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net