Taher: «Rapidul nu poate fi vândut fără acordul meu»

Ultima actualizare:

"Nu am avut nimic de ascuns, dar am considerat că tăcerea este mai bună. Eu am băgat 7 milioane de euro la Rapid, dar nu am dat clubul în judecată, deoarece nu vreau să creadă lumea că dau în cap Rapidului, acum când are probleme",a spus Taher, care urmăreşte ce se întâmplă la Rapid.

"Stache este un om foarte serios. Am înţeles că el şi Copos au semnat şi un act. Ce-i drept, şi eu am fost serios când am venit la Rapid, ba am semnat şi eu un act, dar nu s-a întâmplat nimic, nu am mai luat clubul. La Rapid sunt probleme. Eu nu am putut să cumpăr clubul pentru că societatea nu putea fi vândută. Acum sunt curios dacă la domnul Stache se pot face acte şi clubul poate fi cumpărat", a mai afirmat omul de afaceri, care a precizat că Rapid nu poate fi vândut fără acordul lui: "Pentru mine nu contează cine îl va prelua. Cine vrea clubul, trebuie neapărat să ia dezlegarea de la mine. Eu am venit în Giuleşti cu sufletul deschis, dar nu am fost lăsat să fac treabă. Nu am venit pentru publicitate, ci am vrut să ajut clubul. Cred că am fost cel mai serios om de afaceri care a vrut să cumpere Rapidul".

Chiar dacă a plecat dezamăgit din Giuleşti, Fathi Taher nu exclude o revenire ca finanţator al clubului giuleştean.

"Orice e posibil. Dacă domnul Stache îmi va cere acest lucru, nicio problemă. Sunt dispus să colaborez cu el şi să finanţez din nou echipa. Fără bani nu se poate face performanţă. Trebuie implementat un program serios la club, iar suporterii, acţionarii, toţi factorii implicaţi, să fie alături de echipă",a încheiat Taher.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net