Super-maşini, avioane private şi mega-iahturi, toate pe un singur website

Ultima actualizare:

    Membrii trebuie să dovedească că au o avere de cel puţin două milioane de dolari
Membrii trebuie să dovedească că au o avere de cel puţin două milioane de dolari

Milionarii afectaţi de criza financiară au acum unde să-şi vândă mega-iahturile, super-maşinile, avioanele private şi bijuteriile de familie, fără a fi nevoiţi să apeleze la casele de amanet.

Un website de licitaţii devotat milionarilor în dolari a fost lansat oficial în cursul acestei săptămâni, proprietarii săi sperând să profite de pe urma celei mai grave recesiuni economice din ultimele decenii.

BillionaireXchange a anunţat că a intermediat deja vânzări de peste 180 de milioane de dolari în primele 10 luni ale fazei test.

'Din cauza condiţiilor economice actuale din SUA, vedem mulţi oameni care vor să renunţe la unele proprietăţi de lux şi care îşi propun ca tranzacţiile să fie discrete şi private, fără a fi nevoiţi să se pună în situaţii umilitoare', a declarat Quintin Thompson, co-fondator al webiste-ului.

Compania a precizat că site-ul său doreşte să exploateze o nişă între piaţa site-urilor de licitaţii normale, precum eBay, disponibile pentru publicul general, şi cea a caselor de licitaţii precum Sotheby's şi Christie's, care vând produse de colecţie şi artă.

BillionaireXchange facilitează tranzacţii diverse, de la obiecte de artă şi antichităţi până la produse comerciale, afaceri şi case.

Dar mai mult decât orice, website-ul pune bază pe intimitate şi exclusivitate, solicitând celor care vor să devină membri dovadă că au o avere de cel puţin două milioane de dolari.

Compania - care solicită la fiecare tranzacţie reuşită un procent de 5% - a înregistrat deja un profit de aproximativ 8,75 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net